Akne behandling

Hvordan redusere rødhet av kviser

Håndtere kviser er ikke gøy, spesielt når det har rødhet. Hvordan redusere rødhet av kviser er ganske vanskelig. Heldigvis er det tips som kan hjelpe deg bli kvitt kviser spesielt rødhet i den.

Følgende er ting som du kan bruke til å redusere rødhet av kviser. De kan finnes enkelt på kjøkkenet eller selv på hagen din. Disse tingene er trygge å bruke uten bivirkninger. Vi bruker komponentene som er naturlig og ikke har kunstige kjemiske komponenter. La oss få dette i gang.

Yoghurt

-Yoghurt er en god rødhet redusering av kviser fordi det har sin forsuringen som bekjemper bakterier som forårsaket dannelsen av kviser og avlaste fra rødhet.

-Kontroller at du bruker en vanlig yoghurt. Med vanlig yoghurt, bruke yoghurt hele ansiktet spesielt området der det er kviser. La yoghurt i fem minutter. Etter fem minutter, vaske ansiktet med varmt vann.

Aloe Vera

-En aloe vera har komponentene som utmerket å redusere rødhet i kviser. Den har en "snerpende" ingrediens som antibakterielle egenskaper som bekjemper bakterier som er årsaken til kvise får infisert. Den har en anti-inflammatorisk komponent som reduserer hevelse av kvise.

-Kutt aloe vera da få gel fra innsiden.

-Om natten, bruke gel på det berørte området der det er kviser.

-La gel for overnatting. Når du våkner om morgenen, skyll aloe vera.

Isbiter

-Bruk en kald komprimere på nettstedet lindrer rødhet og hevelse. Det reduserer betennelse som smerter følte.

-Få isbiter i fryseren og dekk den med et rent håndkle. Bruk pakkisen på det berørte området og la den forbli for ett til to minutter.

-Forholdsregler: Ikke la isen direkte satt i kontakt med huden for det kan skade hudcellene. I tillegg ikke la push i pakkisen over kvise fordi du kan tilfeldigvis stikk kvise og vil gjøre ting verre.

Tannkrem

-Tannkrem er svært vanlig å redusere rødhet i kvise. Tannkrem tørker opp området hindrer olje å akkumulere. Dette vil føre til den helbredende prosessen med kvise.

-Kontroller at tannkrem du bruker er ikke gel-baserte.

-Påfør tannkrem før gå til sengs. Når du våkner, helbredelse vask ansiktet ditt og du vil merke at betennelsen er redusert som vil føre til rask.

Agurk Juice

-Agurk er en annen valget å redusere rødhet i kvise. Det sies å være et utmerket middel til hudproblemer spesielt for kviser. Saften av agurk er ansvarlig i å lukke åpne porene og dermed hindrer noen tette som vil føre til en annen kvise formasjon.

-Pakk ut saften fra agurken og bruke det på ansiktet ditt. La ekstrakt i ti-femten minutter.

-Vaske ansiktet med varmt vann.

De er noen hjemme rettsmidler på Hvordan redusere rødhet av kviser. Selvfølgelig vil disse rettsmidler også arbeide hvis du har riktig huden hygiene. Rettsmidler gå hånd i hånd med riktig hudpleie. Hvis du ikke tar vare på huden din mens du gjør rettsmidler, fungerer det ikke fordi du er bare beseiret hensikten. Så sørg for at du tar vare på huden for å hindre videre utbrudd. Og du må alltid huske at forebygging er bedre enn kur.