Akne behandling

Hvordan behandle Akne naturlig?

Akne - akne ikke bare fremgår i ansiktet, men også på andre deler av kroppen som haken og pannen, samt baksiden. Så hvordan helt bli kvitt av akne uten å skade huden vår og helse? I avsnittet vil vi dele med dere hvordan behandle akne med naturmaterialer.

Behandling akne med eggeplomme

Eggeplommer har mye næringsstoffer for huden, spesielt Vitamin A, som inkluderer retinoids som hjelpe justere antall hudceller produsert, og dermed hindre tilstopping porene. Vitamin A inneholder også 13 - cis - retinol som bidrar til å regulere olje og hindrer bakterier. Bruke eggeplomme på ansiktet for ca 15 minutter og rense Vel, din hud vil føles myk og frisk.

Behandling av akne med is

Det kan høres rart, men en av de effektive måtene å fjerne døde hudceller, smuss og olje fryser porene. Bryte isen i et håndkle og bruke den massasje ansiktet i ca 10 minutter, og skyll med kaldt vann på hjelpe feilfri skitt. Endelig gjelde toner for å fullføre renselsesprosess.

Behandling av akne med hvitløk

Knuse 2 fedd hvitløk og gnir det på huden akne i 5-10 minutter. Det vil hjelpe deflate akne stedet. Men ikke ta for lang fordi dette kan brenne huden.

Behandling av akne med peppermynte

Mynteblader inneholder anti-inflammatorisk olje, som er effektive i å redusere røde hevelse av akne. Du kan knuse mynteblader og bruke i ansiktet i 15 minutter, til slutt skyll med kaldt vann. Denne metoden kan brukes ofte som det ikke skade huden din.

Behandling av akne med honning

Honning er en naturlig antibakterielle stoff, så den kan brukes for ansikts hudpleie som død hud fjerne. Hvis du har akne og skal vises vakre på dagen, bare bruke en liten skvett honning på Akne flekker, så la det tørke naturlig over natten. Neste dag, akne bli betydelig mindre eller selv forsvinne. Du kan bruke honning som en hud omsorg maske: bruke honning på ansiktet for ca en time, og du vil bli overrasket over hvor godt huden din føles.

Behandling av akne bruker tannkrem

Hvis det er nei honning i huset, kan du bruke tannkrem. Du bør imidlertid notere at tannkrem må være hvit og må ikke inneholde gel. Bare dab på Akne over natten vil du se en betydelig effekt.

Behandling av akne med sitronsaft

Sitronsaft kan brukes i stedet for toner for naturlig akne hudpleie. Bruke sitronsaft på ansiktet for 15 minutter vil hjelpe ren smuss, olje og døde hudceller i ansiktet. Men ikke bruk det for ofte fordi sitron er svært sure, kan det gjøre huden følsom for sollys. Bare gjelde når det er nødvendig.

Behandling av akne med brunt sukker

Når bading med varmt vann, utvide porene. Bruk brunt sukker å massere ansiktet vil hjelpe vaske av smuss, døde hudceller og olje som tette porene, dermed huden blir glattere og mer uthvilt. Men gjør dette bare 3 - 4 ganger en måned; ellers kan gjøre huden mer fet og forverre akne.

Behandling av akne med eggehviter

Ikke bare har den effekten av autorisasjon huden, eggehvite også bidrar til å fjerne olje laget. Bruke pisket egg hvitt på ansiktet for 15-20 minutter, huden din vil føle stor etterpå.