Akne behandling

Akne hjemmelaget rettsmidler

En av de første tingene folk vurdere når de har akne er å gå til legen og prøve å behandle det sånn. Hva folk flest ikke vet er at det er en masse hjemmelaget rettsmidler som kan behandle akne. Ofte ganger, dette er mye billigere enn de dyre antibiotika som legene foreskriver. Enda viktigere, skjønt, disse hjemmelaget rettsmidler er lettere på huden og er veldig lett å gjøre. Vanligvis de er bare ting som finnes rundt huset. Før en dyr resept, kan du prøve noen av disse akne hjemmelaget rettsmidler.

Ta appelsin skreller og male det med en liten mengde vann. Du vil få en lim fra denne sliping. Når slipe har resultert i en pasta, gjelde det både på og rundt kviser på ansiktet.

Ta groundnut olje og bland det med en lik mengde limejuice. Det må være ferskpresset fra kalk, ikke kjøpt i en flaske. Ta denne blandingen og bruke det på ansiktet ditt. La den stå i ca femten minutter og så vaske det av. Daglig bruk bidrar til å hindre dannelse av hudormer og kviser.

Ta noen dråper tea tree essensielle olje og bruke det på de berørte områdene med en bomullsdott. Ikke gni, skjønt, fordi det vil forårsake akne å bli irritert.

Ta fersk hvitløk og gnir det på det berørte området rett før du går til sengs. Lukten er sterk, så gjør det riktig før seng gjør det så det ikke bry noen. Det tørker opp akne helt.

Blande maismel med eddik slik at du får en lime. Gips blandingen på områdene som berøres av akne i 15 til 30 minutter, avhengig av alvorlighetsgrad. Bruke en vaskeklut og varmt vann, forsiktig fjerne lime. Dette vil bli kvitt blackheads.

Kombiner en eggehvite med en teskje av frisk sitronsaft. Bruke den på ansiktet som en maske og vente på tjue minutter. Bruker varmt vann, skyll masken. Dette bidrar til å fjerne oljer fra huden og rydde det opp.

Tar en agurk skallet (våte side opp), gni det bort på ansiktet hvor akne er og la den for natten. Sove med den der og i morgen, ta en dusj fjerne det av. Dette er en sikker kur for akne.

Det er så mange hjemmelaget rettsmidler for å behandle og kurere akne at folk har skrevet hele bøker på den. Dette er imidlertid noen kjente rettsmidler. Slutt krever å ha sunn hud behandle den med respekt. Vask det med trygg såper og bruke masker for å kvitte seg med død hud og oljer. Vedlikeholde sunn hud er den beste måten å behandle akne.