Akne behandling

Hvordan bli kvitt akne - 3 trinn for å fjerne huden

Er du fast? Har du andre steder å slå? Mitt navn er Taylor Thompson, og slet med akne for fleste av livet mitt. Heldigvis klarte jeg å knekke koden!

I dag, vil jeg dele med dere de 3 enkle tingene som du kan begynne å gjøre hver dag, så du kan endelig få vakker hud som du fortjener.

Den store nyheten er i dag, dette kommer til å arbeide for enhver og alle hudtyper! Nøkkelen skal være å følge alt akkurat som det er skrevet, og du skal få gode resultater.

Husk, du bare få ut av dette hva du putter inn i den. Hvis du ikke er konsekvent med mitt program, kommer det i din mangel på resultater.

#1. Bruk 2,5% Benzoyl Peroxide.

Det første du kommer til å se etter er et produkt som inneholder 2,5% benzoyl peroxide. Proactiv, Daniel Kern og likestille alle inneholder riktig prosent av benzoyl peroxide, og du bør velge fra en av disse 3 produktene.

Selv om det er andre produkter som inneholder høyere/lavere konsentrasjoner av BP, er det bevist at 2,5% er den mest effektive prosentandelen for å bli kvitt akne lesjoner.

#2. Få en fuktighetskrem og bruke jojobaolje.

Nå som du får klare, skal du vil være sikker du bruker en god fuktighetskrem. Dette vil være avgjørende for din suksess, som unngår dette trinnet kan føre til tørr, eksentrisk og rød hud. Dessverre, disse er alle vanlige bivirkninger hvis du ikke riktig fukte.

Mange spør meg, "hvor ofte bør jeg fukte, og når bør jeg?" Det beste svaret som er så ofte som du ønsker og definitivt gjøre det etter det siste trinnet av noen serien din.

For å krydre ting, anbefale jeg også å legge en dråpe jojobaolje, som naturlig kommer fuktighet til huden din! Jeg anbefaler det!

#3. Start drikkevann!

Til slutt for å fjerne ekkel giftstoffer fra kroppen din, burde du virkelig starte drikkevann. Fleste få klarere bare ved å følge dette trinnet! Unngå ekkel brus, energidrikker, etc, og du skal definitivt merke forskjell i utseende ditt!

Summere det hele opp:

Hvis du ønsker å få en vakker hud, skal du vil definitivt starte med en god akne behandling system.

Jeg anbefaler bruk 2,5% benzoyl peroxide, fuktighetskrem, og drikker mye vann. Gjør dette konsekvent vil definitivt kan du få hudfarge som du fortjener.