Akne behandling

Kunne du forårsaker rygg akne? Oppdag hva som forårsaker rygg akne

Hva forårsaker rygg akne?

Vanligvis akne begynner på ansiktet, men som det forverrer den kan vises på ryggen også. Men på baksiden er det mange mennesker som lider mest av rygg akne, som meg selv i mange år. Ikke alle lider av akne vil ha kviser overalt ellers, men det er fortsatt en mulighet. Så, hva kan være årsaken tilbake akne?

Fleste av forvirringen kommer fra altfor mange teorier om dette, og at skyldige bak rygg akne. Mesteparten av tiden er det oss som forårsaker vår akne, dessverre. Vi kanskje ikke innse det, men noen daglige rutiner av oss er virkelig forverring og forårsaker akne vårt.

Her vil vi snakke om noen bred årsaker som fører i å forårsake akne, og henvise deg, slik at du kan hindre fremtidige utbrudd fra nå av.

Du kan være årsaken til din rygg akne

Overaktiv talgkjertlene:

Talgkjertlene er oljeproduserende kjortelen inne huden vår. Overdreven etableringen av oljer tresko våre porene og årsaker bygge opp bakterier som så fører til akne utbrudd. Tilbake akne skyldes nesten nøyaktig samme grunn som ansikt akne fordi talgkjertlene finnes over hele kroppen unntatt palmer og såler. Så er det ganske viktig å opprettholde riktig olje kontroll av huden vår ved å unngå fet makeup og andre produkter på huden vår.

God Hygiene:

Dårlig hygiene kan ofte være hva anledninger akne på baksiden. Det er viktig å ha daglige dusj for å holde disse porene ren. Svette er stor, det hjelper rent ut porene, men la svetten tørke og sitte på skins overflaten vil gjøre huden din en masse skade. Det svært viktig å ha god hygiene. Husk å ta en dusj daglig spesielt rett etter. Rene klær er også en faktor i å bevare hygiene, inkludert endre din sengetøy og rene klær. Det høres ikke ut som mye, men disse små tiltak kan være nyttig i forebygging av eller forverring av kviser på baksiden.

Plukke og rørende på Akne lesjoner:

Dette er aldri lurt, men det også er en av de vanskeligste tingene å ikke gjøre når vi har en stor kvise som bare tigge for oppmerksomhet. De fleste av oss har en dårlig vane å plukke, dukker og berøre deres akne. Du bør ikke på nesten alle måte spille med akne.

Når vi klemme en kvise irritere vi huden, forårsaker huden tar lenger tid å helbrede seg selv og i mange tilfeller, etterlate et arr senere. Unngå dukker, klemme og plukke kviser mulig.