Akne behandling

De sju beste årsakene til voksen rygg akne

Det gir vanligvis rundt 30 år, i tilfelle du har hatt teen akne. Jeg forstår, det suger. Denne forekomsten er vanligvis oppleves av hver 1 av 5 jenter mellom 25 og 40. Her tilbake noen forklaringer på hvorfor du kan stå overfor grownup akne og noen tanker om hva du kan gjøre med det.

1. hormonell ubalanse

Tilbake akne i jenter vil forverre et par uker eller dager før begynnelsen av perioden. Dette kan skyldes økt antall hormoner i blodet flyte rundt den tiden. Overgangsalder bringer tider i tillegg kviser og akne tilbake.

Høye nivåer av testosteron hos menn utløser i tillegg rygg akne. Som kan være grunnen til at du ser ofte personer som løfter vekter som tar medisiner som legger testosteron i blodet vil bli påvirket av dette.

2. bekymret og spenning

I dagens livsstil er unngå spenning og press en utfordring i seg selv. Forskere har funnet en sammenheng mellom stress og akne flareups. Trykk angir sinnet for å gjøre høyere nivåer av hormoner 'androgener' og 'kortisol', som stimulerer talgkjertlene å produsere økte mengder oljer, og dermed tilstopping porene og forårsake hud sykdommer inkludert rygg akne.

Kontrollere priser press er bare en fantastisk strategi å fjerne rygg akne i hjemmet raskt som det er noe som du kan begynne å lede akkurat nå og du ikke trenger å vente dager å få en behandling å starte å påvirke i huden din. Noen måter jeg har gjort dette naturligvis vil være å meditere for et par minutter om dagen også å gjøre en kort yoga rutine. Det gjør virkelig underverker for huden og generell velvære.

3. kosthold

Kosten består i dag av alle slag av hormon-beriket produkter, som forårsaker en ubalanse i våre standard hormone mengder. Vurdere alle de kjøtt sammen med andre produkter som kan helles med kosttilskudd og unormale forbindelser å få dem til å bli større, varer lenger og smaker bedre.

Sukkerholdig, meieri produkt, og en masse sjokolade inntak kan også føre til kviser i ansiktet området og tilbake. Det er fordi høyere forbruk av slike matvarer kan føre til en ubalanse i kroppen fører til kviser. Det er ikke veldig mye at sjokolade forårsaker rygg akne, men topp i blodsukkeret i kroppen kaste en ubalanse.

4. genetikk

I tilfelle det går i familien, forberede du selv å håndtere Hovedtyngden av akne. Det er ofte oppdaget at individer har en blod slektning som har tilbake akne er genetisk disponert for å utvikle det, og det kan likeledes fortsette gjennom modenhet. Men dette betyr ikke at du må ha kviser på ryggen alltid. Det er ulike natural tilbake akne behandlinger som fungerer for folk, bortsett fra genetikk eller alder.

5. bivirkninger av legemidler

Du kan forårsake akne uvitende på grunn av noen medisin din tar. Hvis du ta et bestemt medikament turer akne eller gjør det verre, spør gå gjennom bivirkninger av medisinering og når akne er absolutt en av dem, din lege til å forskrive deg en distinkt medisiner hvis mulig.

Det er mange medikamenter som kommer forårsake akne i noen individer. Det er ikke en veldig vanlig komplikasjon, men det kan skje. Én måte å lære hvis at narkotika eller kosttilskudd er tripping breakouts ville være å finne ut når du begynte å få akne igjen, eller avslutte tar det å få et par uker senere komme tilbake på det å se om som forårsaker kviser til skjemaet.

6. udiagnostisert medisinske tilstander

Til tider, skyldes modne rygg akne en iboende medisinske komplikasjoner. Sikre din lege stadig velger riktig historie av tegn og symptomer. Når sykdommen er diagnostisert og behandling er påbegynt, avtar akne regelmessig.

Dette gjelder også for mat som du spiser eller noen drikkevarene du har regelmessig. Registrere det, bør du føler at det er noe unikt når du plasserer den i kroppen forårsaker rygg akne som tiden går for å finne hvis det er gjerningsmannen og holde et øye på huden din.

7. kunstig hud produkter

Sminke produkter, fet lotion og smøremidler som oljebasert vil føre til tilstopping av porene som turer akne. Konsekvent se etikettene i varene du kjøper. Være sikker på at de er olje-fri, ikke-acnegenic, og ikke-comedogenic. Dette vil hjelpe åpne porene og exfoliate huden.