Akne behandling

Unngå og eliminere kviser i kjønnshår området etter barbering

For bedre å forstå hvorfor kviser og/eller en akne break-outs oppstår etter barbering, vil vi gi for deg en kort forklaring; Generelt, refererer en kvise til en tilstopping av hårsekkene som til slutt fører til en rød, smertefulle bump. Disse støt kan oppstå hvor som helst på kroppen; er imidlertid forekomme i ansiktet, rygg, armhulen, lyske og andre steder på kroppen som er barbert.

For å unngå og eliminere din lider av kviser i kjønnshår området etter barbering, tilbyr nedenfor vi deg følgende forslag:

Hvordan unngå kviser i kjønnshår området etter barbering.

For å unngå kviser etter barbering i kjønnshår området anbefales det for å bruke en god barberhøvel (en av topp kvalitet) og en barbering krem eller lotion. Lysken bør være barbert mindre som mulig, og du bør unngå å bruke for mye press og/eller kutte deg selv mens du barberer deg. Disse faktorene er kjent for å skade håret follicles som i retur kan resultere i en kvise og bryte ut av akne.

Den beste måten å unngå kviser i kjønnshår området etter barbering er ikke barbere. Det er en rekke kremer på markedet som kan brukes for å fjerne hår og mange kvinner velger for å ha håret fjernet av voksing eller kirurgisk prosedyre.

For ytterligere informasjon om bikini voksing eller kirurgisk hårfjerning, er det foreslått for å kontakte en hår fjerning profesjonell i ditt område. Du kan også gjøre videre forskning på nettet og ber de som har allerede gjennomgått prosessen for råd, advarsler og forslag.

Hvordan fjerne kviser i kjønnshår området etter barbering.

For å eliminere din erfaring med kviser i kjønnshår området etter barbering, er det foreslått for å barbere i samme retning som håret vokser; Derfor unngå barbering i motsatt retning. Dette vil redusere skade barberhøvelen kan føre til hårsekkene.

Også, etter barbering gjelde en benzoylperoksid eller Salisylsyre gel barberte området som en toner. Dette vil hjelpe i ferd med å lukke porene og forhindre kviser og/eller akne break-outs før de starter.

Kur for kviser i kjønnshår området for menn og kvinner etter barbering.

Kviser og/eller akne break-outs som oppstår etter barbering er ofte referert til som "razor støt." For å kurere kviser i kjønnshår området for menn og kvinner etter barbering, tilbyr vi deg følgende forslag:

1. den beste måten å kurere kviser fra barbering er å stoppe barbering. Hvis dette alternativet ikke er ønsket av deg og barbering må skje, foreslår vi bruke en elektrisk barbermaskin.

2. Hvis det brukes en tradisjonell barberblad, vi foreslått følgende; tar en varme dusj før barbering, bruke en tykk barbering krem eller lotion, unngå å strekke huden mens du barberer deg og etter barbering, bruke en kald, fuktig klut til området i minst fem minutter.

3. for å behandle kviser og/eller akne break-outs etter barbering, bruke produkter som inneholder lidokain eller bacitracin. Disse ingrediensene som finnes i en rekke etter barberer og er kjent for å forhindre kløe og irritasjon. Dette vil redusere sjansene av hårsekkene blir ytterligere skadet fra riper.

Hvis du opplever ukontrollerbare kviser og/eller akne break-outs etter barbering og ville ikke vurdere muligheten til å ikke barbere, er det legemidler på markedet som kan brukes. Disse stoffene må foreskrives av lege; Derfor er det foreslått for å konsultere en hudlege. Han eller hun vil kunne diskutere alternativene og gir videre innsikt i behandlingen av din tilstand.