Akne behandling

Hva alle bør vite om akne

Akne også Akne Vulgaris, det er en inflammatorisk sykdom eller hudtilstand som innebærer talgkjertlene i huden; preget av papler, pustler eller komedoner. Akne er en sikt hudleger (hud spesialister) eller hud eksperter bruker til å bety tette porene, kviser og klumper eller cyster som en person har på ansiktet, halsen, skulder, ryggen, brystet og øvre armene.

Ifølge American Academy of Dermatology er akne den vanligste hud uordenen i USA. Det skjer når olje-sekresjon kjortelen inne huden er tilstoppet og bli infisert eller betent. Akne påvirker hudens olje glands, og disse kjertlene skiller en oljeaktig substans kjent som sebum.

I denne artikkelen skal vi se på hva akne og typer av akne. Du får også vite hva som forårsaker kviser og behandlinger en kan vedta for å kvitte seg med den.

Hva er akne?

Tenåringer i puberteten er mer sannsynlig å lide av akne. Studier indikerer at ca. 85% av mennesker i alderen 12-25 har hatt kviser på et tidspunkt i livet.

Gutter og jenter i tenårene vil vite hvordan de kan kurere sin akne og avslutte forlegenhet de møte offentlig.

Det er alle ønske om å bli kvitt sine kviser og få et klarere hud som de kan være stolt av.

Det er kjent at tenåringer er ikke de eneste som lider av denne hud uorden, voksne også kan oppleve utseendet til kvise på huden deres. Selv voksne i 40 kalles har også denne huden.

Det finnes mange typer akne og ingen er kjent for å være liv truende. Men jo mer alvorlig akne er, jo mer sannsynlig er det å forlate en negativ opptreden på huden eller ansikt, slik at du med arr.

Akne påvirker både gutter og jenter like, men det er noen skille forskjeller. Menn i sine tidlige tider er mer utsatt for langsiktig alvorlig akne Men kvinner derimot kan oppleve uregelmessige akne på grunn av bruken kosmetikk og hormonelle endringer.

Typer kviser

Whiteheads

Hudormer

Papler

Pustules

Knuter

Cyster

Hva anledninger akne?

Selv om det er kjent at akne påvirker tenåringer i puberteten og voksne, det er ingen kjent faktor som bringer om utseendet på Akne på huden - ingen er helt sikker. Men eksperter mener det er noen faktorer som forårsaker akne, inkludert

Hormoner

Stige i androgen nivåer

Genetikk

Noen medikamenter

Diett høy i sukker og melk produkter

Tunge eller fet kosmetikk bruk

Over slipende rensing

Environmental irriterende

Tunge scrub hud

Hvordan er akne behandlet?

Akne kan behandles ved bruk av produkter tilgjengelig på ditt lokale apotek eller over-the-counter kosmetikk. Imidlertid for alvorlige tilfeller av akne anbefales du konsultere en lege eller en hud spesialist for behandling.

Akne er behandlet med sikte på å holde olje og smuss ute av porene og reduserer betennelse.

Det er mange produkter og behandlinger der ute som kan brukes til å forhindre kviser eller hudormer. Behandlingen starter vanligvis med bruk produkter som inneholder benzoyl peroxide på de berørte områdene av huden.

Men hvis ved å bruke benzoyl peroxide, du merke ikke endringer effektive, så antibiotika medisiner kan også brukes; enten brukt på huden eller helsepersonell foreskrive en tas gjennom munnen.

En annen kjent behandling er bruken av hudkrem eller gel inneholder tretinoin (Retin-A).

Hvordan bli kvitt akne

Vask ansiktet to ganger om dagen med en mild såpe.

Endre din vaske klut hver dag (siden bakterier er kjent for å vokse i fuktig klut).

Holde rene hender. Vask dem ofte, og unngå å berøre ansiktet unødvendig.

IKKE klem, plukke, bunnen, eller gni huden. Klemme dem vil etterlate arr i ansiktet ditt.

Øvelse mer regelmessig.

Unngå varme kjøkken.

Ikke la ansiktet på hendene.

De med langt hår bør sjampo dem minst to ganger i uken.

Håret fra ansiktet

Selv om det ikke er kjent at noen matvarer føre akne, folk flest har funnet at det er noen matvarer som de spiser som forverrer deres akne. Men holde oversikt av matvarene du spiser og unngå disse matvarer som gjør akne vises.

Vet at vi er alle forskjellige og unike i vår egen måte, noen har tørr hud og andre har fet hud. Hva det kan gjøre John har akne kan ikke gjøre Jane har hennes. Jeg drikker eller forbruker diett høy i sukker i dag og neste morgen jeg våkner med kvise på pannen min. Men du vil ikke oppleve en slik situasjon - saken kan være annerledes. Så vet hva som forårsaker din kvise eller akne og gjøre ditt beste for å unngå dem. Vet hva som fungerer for deg og holde.

Jeg tror denne artikkelen har påpekt noen nyttig informasjon om akne og hvordan å bli kvitt den. Fikk noen akne behandling av din egen dele? Hva gjør du slik en klarere, glødende hud? Aksje inne bemerkingene. Ikke glem å dele dette innlegget med vennene dine.