Akne behandling

Hva anledninger akne og blusse opp faktorer?

Hva anledninger akne? Dette spørsmålet boggles hodet av mange mennesker, og de ønsker å vite og muligens finne en løsning på sine akne problem. Men hva virkelig gir opphav til denne huden er ikke kjent - har ingen en anelse.

Selv om det har vært endeløse forskning for å finne ut hva som forårsaker akne, er ingenting virkelig kjent for å være den primære årsaken til denne hud uorden.

Men eksperter og forskere, har kommet til konklusjonen at det er noen faktorer knyttet til akne og virkelig bidrar til utvikling av akne.

Noen studier viser at hva som forårsaker akne eller de viktigste årsakene til akne genetikk og hormoner.

Men det antas at disse årsaker ikke kan være berettiget for hvert tilfelle. For eksempel kjent faktorer som typer kosmetikk du bruker, medisiner, samt din personlig hygiene (som betyr at hvordan du renser huden) også for å bidra til akne utvikling.

Det er også kjent at miljøet kan også være en annen faktor. Folk som arbeider eller utsettes for fett og olje også har tendens til utvikle akne på huden deres siden oljen kan tette porene.

La oss se nærmere detaljer hva anledninger akne

Hormoner

I puberteten, kroppen gjennomgår mange endringer og begynner å produsere hormoner kjent som androgener - mannlige kjønnshormoner - produsert i jenter så vel. De føre over stimulering og øker størrelsen på talgkjertler i huden porene eller i hårsekkene.

Ekstra olje produsert av talgkjertlene mix bakterier og døde hudceller på overflaten av huden og dette blokkerer porene. På innsiden av blokkerte pore, bakterier multipliserer og de forårsaker betennelse som til slutt fører til akne.

Tenåringer er mer utsatt for å utvikle akne på grunn av hormonelle endringene de går gjennom i puberteten. Forskning viser at om lag 85% av mennesker mellom 12 og 25 får akne på et tidspunkt i livet sitt.

Mange er fortsatt mystisk om hva anledninger akne, men det antas også at hormonelle forandringer under graviditet, menstrual syklus, samt overgangsalder er også faktorene bidra til akne utvikling.

Kvinner som også bruker prevensjon er også kjent som akne på enkelte punkt.

Genetikk

En annen undersøkt faktor er genetikk eller arv. Mange hudleger og forskere har tatt som sant at akne kan arves fra foreldre.

Men tror noen forskere at akne ikke er noen slags sykdom som kan arves.

Men flere studier viste at akne er flere vanlig inne tenåringer hvis foreldre har lidd av denne huden på noen punkt i livet eller fortsatt lider av akne.

Andre faktorer som fører til akne

Medisinering

Medisinering er en annen faktor som fører til akne utvikling. Dette er fordi bivirkninger av noen medikamenter kan forårsake kviser. For eksempel, antidepressiva, barbiturater, litium, anti-angst medisiner og noen typer steroider.

Tunge eller fet kosmetikk

Ingredienser i kosmetikk påvirker hårsekkene og føre til over produksjonen av talg, og senere tresko huden porene.

Over slipende rensing

Noen ansikts produkter som snerpende kan gjøre huden tørker ut forårsaker overproduksjon av talg.

Blusse opp faktorer

Dette er faktorer som kan forårsake en eksisterende akne å forverre (blusse opp).

Environmental irriterende

Som jeg sa tidligere, personer som jobber i garasjer og fabrikker har tendens til utvikle akne og hvis de allerede har det, noen oljer og kjemikalier på arbeidsplassen kan virkelig forverre deres hudtilstand.

Tunge scrub hud

Hudpleie eksperter råd aldri å presse din blackheads eller whiteheads siden klemme kan føre til mer alvorlige infeksjoner som fører til arrdannelse.

Diett

Mens det er mye diett myter om akne, er det antatt at det er noen matvarer som kan faktisk bidrar til akne fakkel-ups.

Så der har du - hva anledninger akne. Vet at vi er alle forskjellige og unike i vår egen måte, noen har tørr hud og andre har fet hud. Hva det kan gjøre John har akne kan ikke gjøre Jane har hennes. Jeg drikker eller forbruker diett høy i sukker i dag og neste morgen jeg våkner med kvise på pannen min. Men du vil ikke oppleve en slik situasjon - saken kan være annerledes. Så vet hva som forårsaker din kvise eller akne og gjøre ditt beste for å unngå dem. Vet hva som fungerer for deg og holde.

Jeg tror denne artikkelen har påpekt noen nyttige hudpleie tips på Akne. Fikk noen akne behandling av din egen dele? Hva gjør du slik en klarere, glødende hud? Aksje inne bemerkingene. Ikke glem å dele dette innlegget med vennene dine.