Akne behandling

Tilbake akne inne tenåringer og voksne

Tilbake akne kan være sår, stygge og en pinlig sykdom for både menn og kvinner. Det er noe som trenger din oppmerksomhet hvis du ikke vil det ble irriterende og føre til ytterligere ubehag.

Det er noen grunnleggende trinn som du kan ta for å behandle kviser på ryggen, men først må vi forstå hva som forårsaker rygg akne. To hovedårsaker er hormon ubalanse og giftstoffer.

Hormon ubalanse

Tilbake akne også bacne skyldes overaktiv talgkjertlene på baksiden. Det vises vanligvis i puberteten og kan vare i sine voksne år.

Hormon ubalanse kan skyldes:

• kjønnshormoner, som progesterones, østrogen og testosteron

• insulin hormoner

• kjemiske stoffer som produseres av kroppen i tider med sykdom og stress.

Hormonelle endringer kan stimulere oljeproduksjon i hud som er utsatt for utvidede porene og akne forekomst. Betent eller irritert porene bidra til dannelse av whiteheads eller hudormer som slår til kviser.

Giftstoffer

Usunne matvarer laget av kjemiske stoffer, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer bygge opp giftstoffer i kroppen. Når kroppen er fortært med slike kjemikalier den kan reagere og giftstoffer kan overflaten på huden og vises på forskjellige deler av kroppen som ryggen. Matvarer med overflødig nivåer av insulin i blodet utløse en hormonell cascade og øke androgener nivåer i kroppen som kan føre til veksten av pore-tilstopping celler og overaktiv olje kjortelen aktivitet. Det er best å gjøre noen kosttilskudd endringer og erstatte usunn mat med lav glykemisk diett som inkluderer frukt, korn, bønner og grønnsaker å beskjeftige seg med rygg akne.

Øke vanninntaket er en annen måte å holde huden hydrert og kvitte seg med interne giftstoffer.

Fjerne kviser på ryggen naturlig

Trinn 1

Start med skikkelig rengjøring tilbake hver dag. Forsiktig exfoliate ryggen i dusjen eller badekaret av bruker og loofah eller slipende svamp.

Trinn 2

Unngå arrdannelse og ikke klemme akne flekker uansett hvor fristende det er

Trinn 3

Gå på stranden og senk kroppen i salt vann i 10 minutter og sitte i solen 10 minutter for å tørke ut kviser. Alternativt kan du sette 3 ts havsalt i en kopp eller bolle og halv kopp varmt vann. Bland to ingrediensene sammen og bruke blanding direkte på kviser i 10 minutter med en bomullspinne. Gjenta hver dag til zit eller kviser forsvinner.

Trinn 4

Endre pH eller alkalitet nivåer av huden ved å blande sprøyting ryggen med en del eple cider eddik og en del filtrert drikkevann etter visning og la det tørke. Dette er kjent for å ha gode resultater på tilbake akne. En annen aktuell hudbehandling er tea tree olje. Det er best å bruke den etter å ha en dusj mens det er mye strøm på badet som dette vil åpne opp huden porene. La den stå på over natten, og du bør merke betennelse redusere betydelig ved neste dag.

Trinn 5

Daglig renhold er viktig som det å redusere oppbygging av oljer på huden. Unngå stramme klær og materialer som irritere og forårsake mer akne breakouts.