Akne behandling

Bli kvitt akne arr bruke hjem rettsmidler

De fleste tilfeller av akne rapporteres å påvirke tenåringer. Dette betyr imidlertid ikke at å være en voksen gjør deg akne gratis. Hjemmelaget akne arr fjerning begrenser skjemmende effekten av akne. Disse tiltakene inneholder et alternativ mot akne arr som er tilgjengelig og rimelig.

De tilgjengelige alternativene for fjerning av akne arr produsere forskjellige resultater. Noen rettsmidler er tasking i programmet og deres resultater er minimal. Omdømmet til disse tiltakene er vanligvis over overdrevet. Andre Love mytiske resultater som kan være veldig forvirrende til sluttbrukere. Heldigvis finnes det alternativer som vil gi deg konkrete resultater. Noen rettsmidler tilbyr deg rask, praktisk og effektiv resultater.

De fleste hjemmelagde ingredienser for å fjerne kvisearr er tilgjengelig i de fleste kjøkken. Disse hjemmelaget rettsmidler er fri fra skadelige toksiske effekter av industrielle ingredienser. Ekstrakter brukt i disse rettsmidler gir viktig helbredende løsninger for stygge arr.

Sitrus basert rettsmidler

Den citric acid finnes i frukt og grønnsaker er svært avgjørende for lyn berørte flekker. Saften fra sitronsyre frukter kan brukes i ansiktet eller hud. Dette kan igjen på huden i løpet av natten og skylles av morgenen. Hvis du holde opp denne rutinen kan du få dine arr falmet og har din hud rødhet tonet ned.

Sitronsaft er en mye foretrukket valg for din hud behov. Sitronsaft har lenge vært brukt for forhold som omfatter behandling av urenheter, akne arr og alder flekker. Bruke sitronsaft på huden øker elastisitet i huden samtidig forbedre ansiktsfarge og hud tone. Denne syren Steriliserer huden effektivt og boder bakteriell infeksjon som akselererer spredning av akne kviser.

Sitronsaft har en beroligende og velgjørende effekt når den brukes på huden. Juice fungerer også som en naturlig toner og rengjøringsmiddel spesielt når igjen på huden over natten. Hvis du trenger en naturlig toning virkning, er det også tilrådelig å la en skive sitron på huden over natten.

Tomater er rik på vitamin A og C reserver. Vitamin C hindrer utskillelsen av talg som er ansvarlig for å fremme akne breakouts. Bruk tomat papirmasse maske over natten kan falme kvisearr.

Disse vitaminene nytte huden foryngende og forsinke aldring effekten. Tomat terapi trenger god tid før effektene kan angi i. Det er nødvendig å opprettholde en hudpleie rutine regelmessig for å oppnå en hud beautifying effekt.

Sitron Juice Toner - dette rik kilde til vitamin hjelper for å kvitte seg med frie radikaler fra huden. Potent surt innholdet sitronsaft stimulerer celle regenerering og hjelper i å erstatte døde hudceller. Reparere skadede skins akselererer veksten av nye huden.