Akne behandling

Salisylsyre vs benzoylperoksid for akne utsatt hud

Nesten hver person ansikter en slags hud problem i livet, med mest vanlige tilstanden blir akne. Akne kan for noen mennesker, bli utrolig vanskelig å bli kvitt til tross prøver en rekke produkter, og det kan slå til enhver alder.

Den største feilen de fleste akne lider gjør er å velge produkter som er for harde for huden og kan faktisk gjøre deres tilstanden verre.

Om akne utsatt hud

Ofte, har folk med akne også veldig sensitiv hud. Akne kan forårsake åpne sår og tørr, rød hud som kan være lett irritert av feil produkter. Ved hjelp av produkter som inneholder sterke ingredienser som benzoyl peroxide, som arbeider ved tørker ut huden, blir det eneste resultatet selv hårføner, mer smertefull huden som kan faktisk føre til arrdannelse.

Benzoyl peroxide for akne

Benzoyl peroxide, som mange bruker på huden deres å bli kvitt kviser, er den verste skyldige. Denne kraftige kjemiske fungerer fantastisk hvis du har fet eller normal hud med bare et par kviser - men så snart du putte den over allerede skadet hud, resultatene er sjelden positive.

Det er et sted for benzoylperoksid i reduksjon av kviser, skjønt. Noen mennesker tåler det godt. Hvis du kan tåle det og det ikke forårsaker negative bivirkninger, er det en highy effektivt produkt. Imidlertid bør de med alvorlig akne som har hatt negative resultater fra bruk benzoyl peroxide prøve Salisylsyre - en mye mildere løsning.

Salisylsyre for akne

Når ute etter den beste ansikt vasken for akne, bør du fokusere på produkter som inneholder ca 2% av Salisylsyre. Denne relativt lavt nivå av akne-kampen kjemiske er perfekt å fjerne kviser uten tørker ut huden.

Salisylsyre arbeider av peeling huden og minimere betennelse, som er en av de store bivirkningene av akne. I motsetning til andre ingredienser i kvise kremer forårsaker ikke Salisylsyre huden å gå midlertidig rød eller inflammed. Den har en beroligende effekt på huden.

Faktisk, er kjemiske make-up av Salisylsyre svært lik en annen svært effektiv anti-inflammatorisk-aspirin.