Akne behandling

Akne behandling - naturlig rettsmidler og botemidler

Den naturlige måten å helbrede akne rask:

Det er mange begreper som relatert til akne. I utgangspunktet akne er en hud problem som oppstår som følge av overdreven produksjon av sebum som svar på stress eller en tilstand som fører til økt oljeproduksjon fra talgkjertlene i huden.

Akne kan være mer belastende eller frustrerende hvis det holder på voksende. Videre føler mange mennesker lider av mangel på tillit i dem bare på grunn av de stygge kvisene på ansikt og hals også. Så, her jeg foreslå du noe som du ikke finner over-the-counter fordi dette er utenfor ens fantasi. ja! Nå skal jeg fortelle deg noen rask og naturlige behandlinger for akne. De vil ikke bare hjelpe lindre dine kviser, men vil også legge opp til din huden glød.

Akne oppstår som følge av tette porene i på grunn av overflødig talg og blokkeringen er hva gir det ideelle miljøet for bakterier sitter dypt i porene. Så er vårt mål å hjelpe disse porene være åpent. Videre er det ultimate måtte for akne bakterier kalt Propionibacterium acnes.

Her vil jeg presentere noen naturlige behandlinger for akne og hvordan å kurere den riktig.

1. Drikk rikelig med vann:

Vann er ansett å være det viktigste innholdet i kroppen vår. Det forbedrer rødme mekanismen i kroppen vår og vasker giftstoffer bort dypt fra vår vev. Derfor er det alltid sagt at vanninnholdet i kosten må også være mer enn noen andre næringsstoffer. Vi bør derfor drikke mer enn 10 glass vann daglig. Dette kan hjelpe blod fjerne smuss og giftstoffer fra porene i huden. Også opprettholder den naturlige tonen i huden og gjør det glødende.

2. Spis a-vitamin rik frukt og grønnsaker:

Visste du at Vitamin A er nyttig for reparasjon av hudceller? Det hjelper huden å endre og opprettholde naturlige utseendet på huden. Hvis det er Vitamin A-mangel, svikter huden å overleve fordi ikke reparere riktig. Derfor er det blitt forsket at spise a-vitamin rik mat som gulrøtter kan hjelpe oppfylle sin mangel.

3. Aloe Vera for din kviser:

Jeg tror det er den beste bevist naturlig middel for huden. Det er kjent for å drepe bakterier og reduserer betennelse. Så bruke fersk Aloe Vera daglig på huden som en maske. Vent i noen minutter det til det blir tørket. Deretter vaske ansiktet. Du vil føle forskjellen.

4. Bruke honning masker minst ukentlig:

Honning maske må brukes to ganger i uken. Det er en naturlig kur. Som honning fungerer som et antibakterielt middel, vasker det bort alle bakterier fra tette porene. Mer enn det, det legger glød og gjør du ser vakker. Bortsett fra at honning kan redusere rødhet i kvisene dine fordi det fungerer som en anti-inflammatorisk agent også.

5. Multivitaminer:

Akne er noe som påpeker en hendelse skjer galt i kroppen. Huden er egentlig avhengig av kosthold. Så, er det nødvendig å ta vare på sin helse gjennom riktig kosthold som er rikt på mineraler og vitaminer. Vitamin A, C og E er spesielt nødvendig for du fersk glødende hud. Dette kan bare oppnås gjennom frisk frukt og rå grønnsaker. Så, unngå krem-rik og fet mat. Start på rå grønnsaker og frukt i stedet for franske branner og bakverk. Dette vil hjelpe deg å bekjempe akne.