Akne behandling

Hemmelighetene til vellykket akne behandling

En lyd behandlingsplan For Akne

For det meste hjem behandlinger fungerer helt tilfredsstillende for hudormer og whiteheads. De fleste stoff butikker vil kunne gi deg egnet kremer som vil begynne å håndtere dem. Disse behandlingene inneholder vanligvis benzoyl peroxide som høres ut som om det skulle bleike håret! Det viktige er å fortsette med en fornuftig regime. Det kan også være lurt å vurdere din diett.

Følgende forslag er bevist for å hjelpe:

1. Prøv ikke å bli paranoid om å holde de betente områdene skinnende. Vaske når du får opp og igjen ved sengetid er mer enn nok.

2. Når vasking Bruk såpe og vann og vær forsiktig med deg. Scrubbing hjelp ikke og trolig gjøre mer skade enn godt.

3. Fristelsen å presse hudormer og flekker kan være overveldende men motstå Hvis for alle du er verdt! Det gjør vondt verre.

4. Kosmetikk kan være ganske fet og det er bedre å unngå disse. Det er alltid et sikkert veddemål å velge basert på vann.

5. Alltid gå til sengs å ha fjernet alle din foreta opp.

6. Noen mennesker har tørr hud som kan virke hun også lider av akne som er vanligvis resultatet av mye olje i huden. Likevel bruke bare en vannbasert mykgjørende for å hjelpe her.

7. Prøv å utøve ofte. Dette vil forbedre sirkulasjonen og føle deg bedre. Dusj eller bad etterpå slik at svetten ikke tørr på kroppen og forårsake mer akne.

8. Vedlikeholde håret og holde det rent og ansiktet.

Utålmodighet i disse sakene er forståelig, men behandlinger vanligvis tar tre til fire måneder å arbeide. For mer alvorlige tilfeller kan det ta lengre tid. Konsultere legen du etter de beste rådene.

Vanlige reseptbelagte akne behandlinger er:-

Azelaic Acid

Aktuelle Anti-biotika

Aktuelle Retinoids

Antibiotika tabletter

Der det er mye smerte og bredere dekning av kroppen kan det være nødvendig å se både en hudlege og en ernæringsfysiolog. I svært dårlig tilfeller av akne infeksjon kan lege bruke behandlinger i kombinasjon. For kvinner kan det noen ganger hjelpe for å ha noen form for hormonbehandling.Selvfølgelig du medisiner å arbeide i dager, men realiteten er det vil ta noen måneder. Bare hang der inne og oppbevare søker behandling og medisiner.

Med hensyn til kosthold er det fornuftig å redusere inntaket av matvarer som inneholder høye nivåer av olje og fett. Det er ikke nødvendig å gjøre uten disse helt, men du bør spise dem bare sporadisk heller det daglige. Bruke i stedet matvarene som rensemidler som grønne - spesielt salat- og masse fiber matvarer. Det er ingen mangel på råd om dette på Internett så litt fokusert forskning vil høste en stor belønning.

Ikke miste motet heller. Det er veldig lett å se i speilet hver morgen og la det du ser for å kjøre deg til dypet av fortvilelse. Men det ville være galt. Det er alltid håp og med en tur til stoffet butikken for å ha en prat med apoteket vil oppmuntre deg. Disse tingene kan overvinnes.