Akne behandling

Hvordan behandle rygg akne - beat disse pesky kviser med disse tipsene!

Vokser opp, har de fleste av oss hatt til ansikt det fryktelig stadiet i våre liv hvor vi ville få et utbrudd av kviser våre ansikter nå og da. Mens dette er en ubehagelig og naturlig del av en tenåring liv, er hva er enda verre når vi ser samme kviser på ryggen. Disse kvisene er ikke skadelig, men de gjør ting ubehagelig for oss. Tar skjorta av på en strand foran fremmede eller foran dine venner kan være din verste mareritt til virkelighet. Hva gjør ting enda verre er at disse kvisene at du vil slå tilbake hele tiden. Bortsett fra det "hvorfor meg!?" spørsmålet, en av de mange spørsmålene du kan fundere over ville trolig være om hvordan å behandle rygg akne.

For det første ikke bekymre rygg akne. Det er helt naturlig, og mange har akne på ryggen. Noen av oss får disse våre ansikter og andre få det på ryggen. Ikke la dette få deg fordi mer du stresset ut over dette, verre er sannsynlig å føle. Du er fantastisk som du er og det er ikke noe galt med huden eller med deg. Gjør din mantra. For å se eller føle deg bra må du virkelig være sikker på om deg selv. Har du noen gang bemerket at positivt folk sjelden noen gang har helseproblemer? Sammenligne slike folk med folk som er stresset ut hele tiden. Du vil se at sistnevnte gruppe alltid får kviser og dårlig hud. Så, hvis du forteller kroppen du liker det, det ville elsker deg tilbake og helbrede seg selv. Si "som du gjør, skal du høste" kan ikke være noen sannere i slike tilfeller.

Se på din livsstil. Er du noen som drikker sprit og spiser junkfood hele tiden? Er sine tider når du ikke spiser noe hele? Hvis ja, er sannsynlig at du lider av rygg akne på grunn av denne grunn. De av dere som det i denne kategorien må stoppe grublet over hvor å spandere rygg akne og innse det åpenbare: du kan ha kviser slikt ansiktet, også, og det er helt på grunn av dårlig matvalg. Rense opp kosthold og innlemme øvelse, ville proteiner (i form av kylling, fisk og biff) og sunne karbohydrater (i form av kli brød, melk, frisk frukt og grønnsaker) hjelpe.

Noen ganger få folk med sunn livsstil tilbake akne også. Dette er vanligvis på grunn av forurensning. Våre huden porene blir blokkert røyk, smog og svette. Hvis du bor i en by hvor forurensning nivåene er høyt ta vare på huden ved å rense det grundig. Bruk en loofah for å skrubbe ryggen grundig, men forsiktig. Hvis du går til gym (eller selv om du ikke) gjør bruk av badstue. Badstuer virkelig hjelpe åpne porene og dusjing rett når du går til dusjen ville være en god idé. Slike grundig rensing av huden ville sterkt minimere sjansene for å få tilbake akne.

Mange mennesker liker å vise frem kroppene i våren eller somre og så de bærer trange skjorter og slikt. Mens det er ingenting galt med å ville vise frem din hardt arbeide, er en av grunnene til at fordi du har rygg akne at du ha stramt skjorter for ofte. Huden må "puste" for som oss, men stramme klær blokkere huden porene som fører til rygg akne. Ikke gjør det en vane å ha på stramme klær og hvis du virkelig ønsker å vise fram kroppen slitasje tank topper fordi de ser flott og er mindre sannsynlig at du får kviser på baksiden.

Fleste se etter svar om hvordan å behandle rygg akne, men de forstår ikke en enkelt faktor: for å komme dit de ønsker å fysisk, de må elske kroppen sin. Tenk på det slik: Hvis du har en jobb som du ikke liker, uansett hvor mye du får betalt, du skal møte en vanskelig tid gjør jobben din og du ville være negativt om alt. Dette ville ha en negativ innvirkning på ditt liv som helhet, rett? Du ville være grinete, irritert og irritabel hele tiden og som ville vise i ulike aspekter av livet ditt (relasjoner, vennskap, din økonomiske situasjon og slikt).

Tilsvarende når du finner feil i kroppen, vil tankene dine overbevise kroppen din at det er noe galt med den. Kroppen din vil frigi hormoner (stresshormoner) som ville faktisk forårsaker rygg akne (og andre saker). Derfor elske alltid huden din og utseende, og du er sannsynlig å se positive endringer også.