Akne behandling

Hjem rettsmidler for bacne som faktisk fungerer

Det er blitt slags tradisjon for de fleste av oss å gå til legen på den minste problemet. Bacne er ikke noe å bekymre deg fordi du kan bli kvitt det ved hjelp av noen hjem rettsmidler for bacne og går for en mer naturlig tilnærming. Ikke gjør feilen å bruke tonnevis med penger på antibiotika, lege avtaler, medisiner og lignende. Vil du virkelig ønsker å tilbringe resten av livet ditt måtte bekymre seg om hva medisinen du kan ta for å bli kvitt bacne og fretting over hva slags bacne behandling du er i behov av? Medisinske kurer er midlertidig og vil håndtere roten årsaken til bacne slik at du aldri måtte oppleve det igjen.

Så hva er årsaken til bacne? Tro det eller ei årsaken er enkel: det er du. Er du en av dem som har en tendens til å se på sin tilbake hver dag? Du gjør deg klar hver morgen og sove hver kveld etter å finne feil i huden og kroppens? Er du alltid tenke hvordan du ser? De fleste av oss har en tendens til å være slik, og når du prøver å finne feil med kroppen din, selv om det kan ingen være, kroppen vil reagere på din negativity og det vil vise deg hva du er ute etter: negative resultater. Dette vil være i form av bacne, akne, zits og noe enda verre, muligens. Hva du trenger å gjøre er å jobbe på selvtilliten og tillit. Være trygg om kroppen fordi mer elsker du føler for det, jo raskere den kan helbrede seg selv og de mindre sjansene av du får bacne i nær fremtid. Du må trene Holistisk systemet å rense kropp og tanker fra i første. Godta kroppen som det er og slutte å finne feil.

Nå, hvis du er noen som allerede har bacne, ville du bli kvitt det mye raskere ved å være positivt om kroppen. Du ønsker å kvitte seg med giftstoffer som forårsaker akne. Disse giftstoffene trenger en stikkontakt og porene i kroppen fungere som liten uttak for disse giftstoffene. Du bli kvitt giftstoffer i form av svette fra huden. Men hvis du er noen som spiller en sport for timer i solen og i friluft, er du sannsynligvis svette mye mer enn du burde hvis du ønsker å bli kvitt bacne. Dette tresko porene og mer svette irriterer disse porene og huden fordi du får bacne. Her er hva du kan gjøre i tilfelle du er grubler over hvordan å bli kvitt bacne: holde en ekstra skjorte, slik at du kan endre hvis du spiller for lenge. Drikke mye vann så du kan bli kvitt giftstoffer i form av urin også. Jo mer du urinerer mer giftstoffer du er å bli kvitt. Kontroller at klærne er grundig vasket og dusj før du endrer skjorta og spille litt mer. Det er aldri en god idé å ha samme skjorte for lenge fordi det vil påvirke huden. Du kan selv spille uten skjorte, men selv for mye sol kan føre bacne.

En av de beste hjemme rettsmidler for bacne er havsalt. Du kan få dette på enhver matbutikk. Når du dusjer, bland noen havsalt i varmt vann og legg blandingen i en sprøyta. Bruk dette på ryggen og la det tørke opp på egen hånd. Berør ikke ryggen når du gjør dette fordi du vil saltet å synke i ryggen. Salt vil bidra til å skrumpe opp bacne kviser. Mange mennesker har brukt denne metoden for å kvitte seg med rygg akne.

Du kan bruke såper og kroppen gels for å kvitte seg med det også. Bruke disse på en loofah og skrubbe dem på ryggen, men du kan også lage din egen scrub: Bland noen havre i varmt vann til det blir en deigaktig og bruke dette på ryggen for et par timer.

Disse tiltakene er naturlig og de hjelper kvitte rygg akne innen et par uker-for godt! Derfor, gå for naturlig bacne treatment(s) i stedet for å kjøpe medisiner for deg. Du ville være mye bedre og resultatene er sannsynlig å være mer permanent også.