Akne behandling

Bli kvitt bacne - opprette disse nye sunne vaner og kvitte seg med rygg akne

De fleste av oss har en tendens til å panikken øyeblikket vi se noen kviser på ryggen og begynner vi jakten på det beste hudlege eller kremer og medisiner som ville hjelpe oss bli kvitt bacne. Jada, disse gutta er eksperter på hva de gjør og kremer og medisiner kan fungere, men her er noe du må vurdere først: du vil bruke mye penger på midlertidige bacne behandling. Hvorfor ikke gå for metoder som ville hjelpe du bli kvitt tilbake akne helt? Gå for noe naturlig fordi dette vil vare lenger, og de ville være mye billigere også.

For de av dere menn og kvinner som har langt hår, vaske håret grundig hver to dager eller så. Du trenger ikke å simulere det daglig, men gjør at det er rent ved å kjøre vann gjennom det å kvitte seg med støv, skitt og støv partikler. Siden bacne oppstår på grunn av irritasjon av huden på baksiden du trenger å holde håret rent fordi håret er sannsynlig å irritere huden på ryggen. Selv om det ville være en god idé å klippe håret i sommer, hvis du ønsker å holde lang håret slik været, så vurdere å binde det slik at det ikke røre ryggen.

Også del ikke klær med noen (spesielt om sommeren). Når du deler klærne dine med venner og familie, uansett hvor grundig klær kan ha blitt vasket, er sannsynlig å bli påvirket av bakterier som fortsatt er på/i klærne. Du vet aldri om mikroskopiske bakterier ble vasket bort helt. Hvorfor ta en risiko i det hele tatt?

Mens hygiene og renslighet er viktige aspekter som du må vurdere for å minimere sjansene for å få bacne, også ta hensyn til vaskemidler, såper og sjampo/conditioners du bruker. Disse produktene består av kjemikalier som kan påvirke huden og forverre olje glands på huden på grunn som dette ville produsere talg som vil forårsake bacne. Gå for anti-bakteriell såpe eller urte seg. Riktignok er det ingen måte å sikre at dette ikke består av bacne-forårsaker kjemikalier, men det ville være tryggere å bruke disse produktene. Tross alt, vil ryktet til selskaper som gjør disse produktene være avhengig av hva slags produkter som de produserer. Så sjansene er at såper, vaskemidler og sjampo produsert av disse selskapene ville være mye bedre for huden din.

Vaske ryggen er en god idé, men overdriv ikke det fordi dette kan irritere huden også. Ikke bruk skrubbe eller såper på ryggen mer enn to ganger om dagen. Ta en dusj uten benytter såper og scrubs hvis du må. Hvis du liker å fukte ryggen, gjøre det når du tar en dusj og det ville være å foretrekke hvis du gjør dette natten. Dette ville ha to fordeler: først av alt du har dusjet og renset ryggen materiale som blokkerer porene i du tilbake og deretter du ville bli utsatt for mindre støv og skitt når sove på rommet om natten. Husk å dusje når du våkner for slik at du kan fjerne lotion som kan blokkere ryggen din porene når du går ut (Hvis du ikke dusj).

For de av dere som, dessverre, allerede har bacne, bruke eple cider eddik for å kvitte seg med den. Dette er naturlig og det sies å være svært effektive i å bli kvitt bacne også. Bruk en dott bomull eller en bomullsdott for å bruke eddik. Med hvit eddik ville gjøre. Igjen, må du bruke disse før du sover fordi de virkelig kan lukte.

Husk at huden din er reflektert av hvor godt du tar vare på kroppen din. Elske hud og kropp hvis du ønsker å kvitte seg med rygg akne. Være positivt om ditt liv og helse. Positiv tenkere har alltid klar og feilfri hud. Ditt sinn og kropp kan forstand hva du føler om deg selv og de vil gi deg resultatene du ønsker hvis du er positiv om deg selv.