Akne behandling

Hva forårsaker rygg akne? og hva du kan gjøre det.

Tilbake akne (også referert til som bacne) er noe som vi angst. Det gjør ryggen føler kløende og ubehagelig og aldri vet hvorfor det skjer eller hva kan gjøres for å fastsette den. Kjøpe loofas og kremer ikke synes å hjelpe og uansett hva matvaregruppe du unngå du bare ikke kan bli kvitt det, rett? For å forstå hvorfor du har bacne, må du analysere deg selv først. Også bacne er ikke noe å skamme seg over eller er det noe du bør være bekymret. Får alle disse, på et tidspunkt eller den andre, til en viss grad eller det andre. Hvis du er en av de ulike folk lurer på hva som forårsaker rygg akne, er nedenfor noen av de mulige årsakene til bacne.

En av ulike årsaker kan være at du ikke vasker ryggen grundig. Vi pleier å tenke at kjører såpe over ryggen og bare vaske den av ville løse problemet. Se, her er problemet: vi har porene på ryggen og når vi svetter våre porene også frigi bestemte hud oljer. Svette og oljer tette opp våre porene og dette fører til opphoping av flere av disse materialene som, i sin tur fører bacne. Bruke en loofa eller en skrubb og vaske ryggen svært grundig ville hjelpe i dette tilfellet.

En annen mulig årsak til bacne kan være hormonelle ubalanser. Har du noen gang bemerket at minutt barn treffer puberteten (gutt eller jente) de får noen form for akne? Noen av dem får akne på deres ansikter og så er det de som får bacne. Dette er normalt og problemet ville avta etter noen måneder. Hvis ikke, problemet er ikke virkelig hormonelle på grunn av puberteten, er det mental. La meg forklare.

Når vi blir eldre har vi en tendens til å tenke på ting mer alvorlig enn vi burde, noen ganger. Noen av oss komme anspent over de minste tingene. Hva vi ikke vet er at når vi lar visse ting påvirker oss for mye, hjernen sender signaler til kroppen. Disse signalene fortelle kroppen at vi er under mye stress og våre kropper, så frigjøre bestemte hormoner i blodet. Samme hormonene som fører til utbruddet av kviser i puberteten er utgitt av kroppen vår når vi tar på stress. Neste gang du føler anspent, ta en pause eller går til et spa slik at du kan roe deg. Gjøre hva det tar for å kvitte seg med stress og du vil se bacne forsvinne.

Noen form for irritasjon kan forårsake bacne også. Hvis du er noen som får vokset ofte, må du vaske huden riktig. Det kan tette porene hvis det ikke vaskes av grundig voks er tykk. Noen foretrekker kanskje barbering ryggen. Dette er enda verre for huden siden det irriterer huden mer enn voks gjør. Være hyggelig til ryggen!

Noen ganger kroppen vår tendens til å frigjøre bestemte giftstoffer. Disse giftstoffene føre til bacne, akne, kviser og andre hudproblemer også. Vi må bli kvitt disse giftstoffene og vann hjelper oss med dette. Drikker mye vann hjelper kvitte seg med disse giftstoffene i form av svette og urin.

Hva forårsaker rygg akne kan variere fra person til person. For eksempel: en mann som tar mye stress kan ikke få bacne men en kvinne som er mer sannsynlig på grunn av hormonelle ubalanser. Mulighetene nevnt ovenfor er bare noen av de ulike faktorene som kan forårsake rygg akne.

Uansett hva som forårsaker rygg akne, har du huske å gjøre to ting: for det første drikk laster av vann (du kan aldri ha for mye av det) og for det andre, alltid være trygg og elske deg selv. Når du er komfortabel i huden din egen, reduseres sjansene for kroppen slippe stresshormoner. Så å være trygg er ikke bare bra for deg psykologisk men det er en nødvendighet for de av dere som ønsker en bacne uten rygg. Forebyggende snarere enn reaktiv: lurer på hva som forårsaker rygg akne, vedta en sunn livsstil. Trening, bade grundig, være trygg på kroppen og ikke la ting påvirke deg mye. De fleste av oss vet allerede hvor viktig det er å behandle oss rett, men vi klarer ikke å implementere disse pekere i våre liv. Prøv å huske disse pekere og når du føler forskjellen, er det sannsynlig å se det også!