Akne behandling

Hva forårsaker rygg akne? en bacne kur som du kan begynne å bruke i dag

Hva forårsaker bacne er et spørsmål som mange mennesker har hatt på hodet i det siste. Når du tenker på kroppen ikke prøv å tenke på armene, ryggen eller hodet som separate organer. De er alle sammen og som oss kroppen trenger å puste også. Det er derfor vi har små porer hele kroppen og disse porene hjelpe kroppen rense seg og kvitte seg med giftstoffer. Dette er vanligvis i form av svette om noen giftstoffer fjernes også i form av urin (ikke av porene). Bacne (akne på baksiden) og akne oppstår når huden blir irritert fra eksterne kilder. Irritasjon kan være i form av svette eller i noen tilfeller kan vi bruke visse produkter som irritere huden og forårsake akne også.

Hvis du er noen med bacne, spør deg selv hvordan du kan være irriterende ryggen din hud. Personer med tykt hår på ryggen pleier å bruke barberhøvler på ryggen og sannsynligvis oppleve bacne. Slike mennesker trenger en bacne kur de trenger bare å gå for bedre alternativer som voks som er så mye tryggere og raskere også. Så vurdere bytte at høvelen for en voksing økt og se hvordan det fungerer.

Vi pleier å tro at bare fordi produkter som såpe og kropp vasker kalles "såpe" eller "body vask gel" de ville være bra for huden. Problemet med noen av disse produktene er at de pleier å bestå av visse kjemikalier som kan irritere huden. Noen såper er også kjent for å tørke huden på grunn av høy pH-verdier. Gå for urte såper fordi disse pleier å være naturlig og naturlige såper kan også bestå av næringsstoffer som ville være gunstig for huden i det lange løp. Bare fordi kommersielle såper lukter eller ser bra det betyr ikke at de er flott for huden.

Personer som trener og har overaktiv talgkjertlene på kroppen er sannsynlig å få akne og bacne også. Du vet hvordan noen hevder at de har fet hud og svette mye? De har ikke faktisk fet hud. De har olje kjortelen inne huden som er aktiv. Alle har disse kjertlene fordi de hjelpe smøre huden, men noen mennesker har talgkjertler altfor aktive. Opphoping av olje i ryggens porene kan være en av grunnene på grunn som du har bacne siden huden på baksiden tendens til å være tykkere enn huden andre steder dette kunne påvirke du også. Tenk dusjing to til tre ganger om dagen. Gå for dusj gel og bruke en loofah også. Du skulle tro at loofahs og scrubs vil forverre bacne, men disse er utformet på en måte at de ville hjelpe deg bli kvitt smuss og olje fast i porene som forårsaker bacne. Ikke overdriv skjønt.

En annen faktor som de fleste pleier å ignorere er kostholdet. Hvis det er mulig for mat til årsaker utslett, allergi og lignende, er bacne intet unntak. Visse matvarer har høy glycemic indekser som betyr at de blir absorbert av kroppen raskere enn de matvarerne som har lav glykemisk indekser. Junk mat pleier å ha høye glycemic indekser i motsetning til naturlig og whole foods. I noen tilfeller føre selv naturlig mat bacne. Meieriprodukter, gluten, havre og hvete kan føre til en bacne bryte ut. Prøv å finne erstatninger for disse og se hvis bacne avtar. Bacne kan også skyldes en allergisk reaksjon på disse matvarene. Så forsøke å gå for økologisk mat og erstatter eller slutte å spise visse matvarer helt.

Uansett hva årsaken til din bacne kan være, før du går for noen av disse bacne behandling har du å bli mer trygg om kropp og hud. Å være trygg om kroppen vil hjelpe deg å bli kvitt bacne mye raskere og du slipper å bekymre bacne breakouts heller. Har du noen gang bemerket hvor positive mennesker synes å ha feilfri hud? Det er fordi de er glad i sin egen hud og ta vare på den ved å gjøre sunne valg i livet som påvirker deres hud i gode måter.