Akne behandling

Hjem behandlinger for flekker og kviser

Akne kan være en forbannelse for noen særlig dem inn i deres puberteten perioden. Faktisk opplever nesten alle amerikanske tenåringer denne type hud problem i løpet av tenårene. Huden problemet forsvinner ut når en er forbi puberteten alder. Akne ikke bare påvirker tenåringer, men voksne i 20-årene-årsalderen også. Behandling av denne huden problemet ved utbruddet er viktig som uten behandling, arr kan skje. Akne kan oppstå i nesten hvilken som helst sted i kroppen selv de fleste ville ha problemet i ansiktet, rygg, nakke og brystet.

Hvordan akne utvikler

Akne oppstår når huden porene blir tette og huden olje er fanget inni. Dette er på grunn av at bakterier infisere underliggende huden forårsaker betennelse og i noen tilfeller, hevelse. Noen mennesker vil se leksjonen, hvite hoder eller hudormer med betent center.

Hjem flekker behandling

Bortsett fra hormonell ubalanse, akne kan skyldes være faktorer som kosmetikk, tørr hud, solbrenthet og selv barbering. Det er viktig å holde huden ren fra irriterende stoffer. Vaske dobbelt en dag hjelper fjerne smuss fra ansiktet. Når en lider av en mild tilfelle av akne, er her noen hjemme rettsmidler som en kanne utprøve.

Witch Hazel er utmerket for hudpleie fordi det kan bidra til å redusere olje mens på samme tid berolige betent hud.

Knusing og blanding av aspirin med 1 ss. honning sies å bidra til å redusere betennelse i huden.

Blande honning med havre er også sagt å være effektiv som honning har en recuperative effekt mens havre absorberer overflødig olje og samtidig rense porene ved å fjerne skitt naturlig.

Tea tree olje kan hjelpe så det er har antibakterielle egenskaper. Bruke tea tree olje eller produkter med tea tree olje kan og bruke det på det berørte området.

For å hindre over tørrhet i huden, gjør bruk av kokos olje blandet med andre essensielle oljer.

Se etter naturlige produkter som inneholder Salisylsyre. Jordbær, har for eksempel høy naturlig salicylic komponent som bidrar til å tone ned akne.

Natron er en stor exfoliator for huden fordi det er naturlig og skånsom for huden. Mix bakervarer brus med honning, sitron eller noen vann og bruke den som en lime for å dekke berørte området.

Dette er bare noen av de hjemme rettsmidlene som en kanne utprøve i komforten av deres eget hjem. I tillegg, er over skranke flekker behandling også tilgjengelig fra din lokale stoffet butikken.