Akne behandling

Hvor å fjerne akne ved hjelp av lasere

Oppdage hvordan å rydde opp akne kan være en kamp, og mange ganger blir et tilfelle av prøving og feiling. Her skal vi fokusere på laser for å oppnå en klar hud.

Lasere anses å være en av de mest effektive tilnærmingene å redusere aktiviteten til talgkjertlene og rense huden, en relativt ny teknologi som har nylig tjent en FDA-godkjenning. Formålet med disse lasere er å redusere produksjonen av huden olje som ofte er begynnelsen til alvorlig akne utbrudd.

Årsakene til akne

Selv om noen mennesker lider av flekker på grunn av uvanlig hormonelle aktivitet i kroppen, er andre genetisk disponert for akne breakouts. Så er det de som lider store porer som fungerer som en grobunn for bakterier.

I motsetning til hva mange tror, vises ikke akne bare i ansiktet som individer ofte opplever smertefulle kviser på ryggen, brystet og halsen. Mens aktuelle kremer som inneholder Salisylsyre er blant de mest vanlige og populære formene for akne behandling, unnlater de ofte å produsere resultater ved mennesker som lider av kronisk akne.

Dette er hvor akne Laserbehandlig huden kommer inn i bildet, hvis du er interessert i denne type akne kontroll terapi la oss ta en titt på ulike typer laser behandlinger brukes å takle akne.

Hvor å fjerne akne med høyre Laser

Blå lys Laser Akne behandling

Dette er en av de få FDA godkjente akne laser behandling metodene; Den medfører benytter en lav intensitet lys på huden som er spesielt effektiv mot P.acne.

Prosedyren er smertefri og derfor det trenger ikke av lokale anestesimidler; men for å se resultatene, må pasienter gå gjennom flere økter i rask rekkefølge å kontrollere P.acne som er kjent for intens breakouts.

Det er også viktig å forstå at dette MIDlet til å kontrollere akne er ikke permanent og behandling må være pågående å holde huden rent og lyte gratis.

Selv om ingen smerte er følte når prosedyren utføres, er noen mengde tørrhet og rødhet vanlig i området av eksponering. En kombinasjon av lav intensitet blå og røde lys er langt mer effektive enn å bruke bare blått lys i behandlingen.

Kombinasjonen av pulserende lys og varme

Dette er en annen populær form for behandling der varmeenergi og pulserende lys er brukt i kombinasjon for å redusere størrelsen på talgkjertler (oljeproduserende kjertler); Dette reduserer i sin tur mengden olje produsert av huden.

Siden energien er rettet mot huden som er tykk midten laget i huden, det er ingen arrdannelse involvert i prosedyren; Imidlertid kan du forvente noen mengde rødhet i av området for behandling.

Diode laserterapi

Målet med dette laserbehandling er å håndtere hyper aktive talgkjertlene. Noen mengde ubehag og smerter kan være assosiert med denne metoden for akne kontroll, så det er normalt for laser terapeut og hudlege for å administrere lokal anestesi i noen form; vanligvis aktuelle kremer, etterfulgt av smertestillende forberedelser etter behandlingen. Det kan også være litt betennelse i det behandlede området.

Fotodynamisk

Therapy: I denne type akne laser behandlinger, er en kombinasjon av dagsaktuellt medications og lys basert laser brukes til å eliminere akne utbrudd. Utarbeidelse påføres huden før terapi er kjent som en photosensitizing agent. Som navnet antyder, hjelper det for å forbedre huden følsomhet for lys basert laser.

Under inngrepet brukes pulserende laser lys i rødt og blått på huden. Som alle andre typer laser basert behandlinger har dette skjemaet for bivirkninger som hevelse, rødhet og tørr i området hvor huden utsettes for laser.

Foto-pneumatisk terapi dette er en prosedyre som kombinerer sugekraft effekten av et tomrom som teknikken med laser lysterapi kvitt huden akne. Prosessen starter med en rensing prosedyre der det brukes en innretning som fungerer som en støvsuger fjerne smuss, rusk og bakterier fanget inne i porene som forårsaker betennelse og akne breakouts. Dette etterfølges av laserbehandling som bidrar til å redusere størrelsen på porene og olje glands.

Foto-pneumatisk terapi produserer enestående resultater når brukt mot P.acne og for å redusere betennelse.

Mens fleste foretrekker å gå til en hudlege eller center for å lære å klare opp akne, har FDA gitt sin kvalitetsstempel til flere hjem laserenheter som fungerer på samme prinsipp, men resultatene ikke er det samme som tradisjonelle de.

Andre hud lasere som kan hjelpe deg med akne problemer er Fraxel og Nlite.