Akne behandling

7 effektive måter å kvitte seg med akne

Nesten alle har håndtert akne på et tidspunkt i livet sitt. Tanken på å delta en prom fest eller en date night med et utbrudd av kviser er et mareritt som hver tenåring dreadlocks. Likevel, dette er hva uunngåelig skjer. Jo mer stress du mer kviser du får.

Er det en måte å raskt og effektivt bli kvitt akne? La oss ta en titt på noen enkle metoder for å takle akne

1. Vask ansiktet minst to ganger om dagen med varmt vann. Ikke skrubb for hardt. Bruk såpe å din

ansikt og forsiktig gå over på hele området til fjerne bakterier forårsaker akne. Disse bakteriene er ansvarlig for smertefulle pustules på ansiktet. Så fjerner dem bidrar til å redusere utbruddet på ansiktet.

2. Ikke berør ansiktet eller bryte pustules. Dette forårsaker bakterier å spre til andre områder av ansiktet og mer kviser. Hvis noen pustule dukker forsiktig vattpinnen og fjern væsken med ren bomull. Vask ansiktet uten irriterende området.

3. Unngå gjør opp som dette blokkerer porene. Hvis du vil ha utgjør så ikke glem å vaske av alle spor av den natten. Blokkerte porer forverre akne og hindre helbredelse.

4. Bruk en benzoylperoksid krem til akne. Det er flere merker med denne ingrediensen i den. Det er en effektiv kur for kviser. Andre typer formuleringer som såper og kremer som inneholder denne ingrediensen er tilgjengelig for. Velg produkter som har mindre enn 3 prosent konsentrasjon av benzoyl peroxide.

5. En effektiv løsning for akne er Salisylsyre. Salve fungerer ved å fjerne gammel hud og oppløse den døde lag på toppen utsette et friskt nytt lag av huden. Når du begynner å bruke denne kremen kan huden din føle tørr og flaky for en stund. Etter en stund vil du se at kviser har forsvunnet.

6. En kur for akne som arbeider på cellenivå kalles Retinoids. De hindre kanaler fra hevelse opp og beholde skitt og sekresjonen som forårsaker akne.

7. Å tørke svette og olje bruke ansiktsmaske to ganger i uken. Du kan prøve olje blandet med agurk og havremel som en effektiv ansiktsmaske. Eggehviter er stor for rengjøring porene. Skyll ut ansiktsmaske med varmt vann. Andre tilgjengelige akne bekjempelse hjem omfatter rettsmidler lavendel, rosewood olje og sandeltre pasta.