Akne behandling

Bruke epsom salt for å kvitte seg med akne

Mange mennesker lider av akne alltid oppmerksom på at etter en fin tur til stranden, spesielt havet med sin salt vann, de opplever en betydelig reduksjon i mengden av akne de får, men bare for en kort periode. Hvis du ønsker å kvitte seg med akne, og vil få at samme havet vann dyp rengjøring effekt, så du er på hell, fordi det er død enkel.

Metoden innebærer bare du blande en spiseskje av Epsom salt i en kopp varm eller varmt vann. Bruk denne ny blanding til å vaske ansiktet, forsiktig skrubbe. Alternativt kan du bare bruke en bomullsdott for å tørke langs overflaten av huden. Prøv å bruke opp hele din concoction for maksimal effekt.

Hvis du vil gjøre dette i løpet av dagen, bare vaske det av etter ca femten minutter. Alternativt, og dette er metoden jeg anbefaler på grunn av økt eksponering salter, kan du la blandingen på natten. Før sengetid, vaske ansiktet forsiktig fjerne surface oljer, og deretter bruke Epsom salt/vann-blanding som anvist tidligere. La den på huden din, og vaske det av om morgenen når du våkner. Gjør én for et par dager, og deretter eventuelt bruke vask både i morgen, og på kveldene.

De mest dramatiske endringene har blitt notert var over en periode på to uker, men andre har begynte å merke resultater så tidlig som tre dager. Gjør oppmerksom imidlertid at Epsom salt fungerer ved å trekke ut alle akne, hvit og svart hode forårsaker bakterier og døde hudceller på overflaten av huden. Dette kan forårsake hva synes å være første utbrudd i løpet av de tre første dagene av bruk. Bare husk at dette er å fjerne det som allerede er der, slik at senere bruker av Epsom salt vil tjene bare å holde porene fra sperring i fremtiden.

Epsom salt vask har blitt hyllet av mange mennesker, spesielt de som har prøvd en rekke andre medisiner og kremer. Epsom salt har hjulpet med både enkel røde nupper og hudormer, hele veien gjennom til cystisk akne, redusere størrelsen, rødhet, hevelse og hjelpe bringe cyster tilspisset mye raskere enn normalt. Det har hjulpet mennesker som lider av et tiår med kviser, helt til de med voksen utbruddet akne.

Samlet metoden er svært enkel, innebærer ikke noe rart lukter eller klebrige ingredienser som er vanlig i andre hjem rettsmidler, og det har vært nevnt flere ganger på forum og blogger av dens effektivitet. Hvis du leter etter en måte på hvor å kvitte seg med akne, ser ikke lenger.