Akne behandling

Hjelpe bli kvitt akne ved å innføre hvitløk til kosthold

Jeg er sikker på at du har alle blitt fortalt av foreldre og eldste om de helsemessige fordelene av hvitløk. Sikkert hver gang en stund du ende opp med å ha noen hvitløk når det er en ingrediens i et måltid, men jeg vil fortelle deg det ikke er nok.

Alle som har fortalt deg at du bør spise mer hvitløk for sine helsemessige fordeler har vært høyre hele tiden. Ved å legge to små fedd hvitløk til kosthold, fortrinnsvis rå, og spise et fedd i morgen, og en annen om kvelden, kan du se noen dramatiske endringer i kvaliteten på huden, og en redusert mengde kviser og hudormer.

Det er en mengde mennesker som har lidd av akne over lengre tid, endelig avgjøre å legge to fedd hvitløk til kostholdet og å se betydelige endringer i deres hud, fra hvor som helst så fort en uke, å så lenge en måned, bare ved å spise hvitløk daglig. Ulike typer hudtyper og akne typer har vært vellykket forsvunnet med. Fra sensitive kvise utsatt hud, helt til voksne fortsatt håndtere utbrudd og cystisk akne, så alle fordelene ved å spise hvitløk daglig.

Det har også vært individer som har innført hvitløk til kostholdet, og bemerket at tidligere metoder og rettsmidler de prøvde å hjelpe bli kvitt akne var plutselig mer effektive enn før. Et medikament som hadde ingen effekt tidligere er plutselig svært effektiv i oppklaring akne.

Hvis du er en av de individene som absolutt ikke kan stå hvitløk uansett grunn, finnes det luktfri hvitløk kapsler, som du kan ta to i stedet for en fersk fedd. Slike kapsler finner hvor vitaminer er kjøpt i ditt område. De inneholder tørr knust hvitløk, tjener samme mål som en fersk fedd. Selvfølgelig er det sterkt anbefalt at du faktisk bruker fersk fedd i stedet for tørket, bearbeidet alternativer.

Hvitløk har en stor mengde antioksidanter i det, og det er generelt en god antiseptisk, bidrar til å drepe bakterier svært raskt. Bruker det regelmessig måltider, eller kanskje knuse det og legge det til en kopp varmt vann for å drikke om morgenen og før sengetid, resultatene skal være det samme. Du skal merke en dramatisk endring i kvaliteten på huden din og din generelle helse som du fortsetter å la hvitløk utføre sine bakterier-bekjempelse oppgaver.

Dette er omtrent like enkelt som å bli kvitt akne kan få, og du skylder deg selv å prøve den ut.