Akne behandling

Tamanu olje for effekt akne behandling

Ser du den lille lille kvise på ansiktet og holde på prodding den til det sprekker og snart tørker i en noensinne? Tenåringer eller voksne, vi bare ikke kan motstå bryte en kvise, selv om vi vet det kan bli stygge. Så, hvis det er en enkel og kostnadseffektiv behandling for acnes som gir deg nesten umiddelbare resultater, ville du ønsker å gi det en sjanse?

Hørt om tamanu olje? Det er utvunnet fra mutteren kjerner fra et tropisk blomstrende tre med samme navn. Dette treet er innfødt til øyene i Stillehavet beltet, steder spesielt som Tahiti, Vanuatu og Melanesia. Oljen er tykk og mørk grønn i fargen med en rik nutty lukt.

Sammensetning:

Denne naturlige oljen er rik på en rekke oleic og linoleic syren. Det har også 4-phenylcoumarins, som antas å være Boligmegler anti-kreft. Andre komponenter av denne oljen er calophyllolide, som bidrar til å redusere betennelse og callophyllic syre som bidrar til å akselerere akne kur. Tamanu har også en antibiotika kalt lactone.

Fordeler:

Fordelene ved å bruke tanamu olje er mange.

•Promotes og gjenoppretter vev rask sår helse og huden vekst

•Offers naturlig UV-beskyttelse for huden

•Relieves solbrenthet og betennelse effekter

•Er anti-aldring og anti-nevralgiske egenskaper

•Nourishes epidermal cellene i huden å redusere rynker

•Er anti-septisk, anti-mikrobiell, Anti-oksiderende egenskaper

•Kan brukes til å behandle riper, kutt, bleie utslett, Suns brannsår, arr og acnes

•Also effektive for behandling av skabb, psoriasis, fotsopp, sår hals

Tamanu olje anmeldelser

Det har vært ganske gode anmeldelser om dette naturlige olje på mange online shopping-områder. Brukere har kommentert hvordan oljen har effektivt redusert acnes. De liste fordeler av denne oljen som mild, kostnadseffektiv og beroligende.

På Amazon, har den fått en gjennomsnittlig vurdering av 4 +. Mest nyttig gunstige anmeldelsen på Amazon om tamanu olje går sånn "jeg ikke bruker daglig, men bruke på kutt, biter og brannsår. Jeg satte på natten og morgenen, alle bedre! Jeg satt på en kirurgisk arr som er 2 år gamle, og synes å være å hjelpe med det også."

Tamanu olje var også snakket om i en av Dr. Mehmet Oz Show. Supermodell Carol snakket om de gunstige effektene av denne naturlige olje.

Slik bruker

Det er egnet for alle hudtyper og kan brukes rett i ansiktet. Det er litt astringent, kan det føre tørking for de som har tørr hud, så det ville være en god idé å blande den med andre oljer før du bruker den. Du kan blande den med aprikos olje, gulrot frø olje, jojobaolje eller noen andre naturlige olje av ditt valg. Bare ta noen få dråper i håndflaten av hånden og massasje det hele ansiktet. I tilfelle du bruker det til å behandle acnes og arr, forsiktig bruke olje over det berørte området.

Siste ord

Tamanu olje har vist seg for å tilby effektiv behandling for en rekke hudproblemer. Det er naturlige, er det også relativt trygge å bruke i forhold til sterke kjemikalier. Gå grønn og nyte sunn hud med Tamanu olje.