Akne behandling

Hvordan bli kvitt akne kviser før de får større

Hvis du noen gang fange en kul på overflaten av huden din, vet du du er i trøbbel neste dag, fordi sjansene er at det er en liten ufullkommenhet i dag vil slå inn i en stor kvise i morgen. I stedet for å dekke den opp, eller vente til den blir større å endelig avtale med den, er din beste alternativet å handle umiddelbart for å hindre at det blir større.

Mange mennesker (inkludert anesthesiologists fra hva jeg har lest), har lært at hvis de brukte en isbit på brak i sin mest tidlige fasen, vil kvise bare forsvinne ved neste dag. Vel, tydeligvis det forsvinne ikke, men det utgjør ikke i en stor kvise, og redusert i størrelse som det er brutt ned gjennom ulike virkemidler som jeg ikke vil gå i detalj om her.

Denne metoden opp på hvor å kvitte seg med akne fungerer ganske enkelt. Ta en isbit, og Pakk den i papir eller plast brytes. Jeg foretrekker papir for ikke å gjøre mer unødvendig avfall enn nødvendig, men valget er ditt. Ta denne isen, og bruke den til det berørte området. Holde det der i ca ti minutter, og ikke lenger, det faktisk kan resultere i frostskader eller andre skader på huden i området. Så begeistret som du er i denne metoden, ha dette i tankene! Hvis jeg velger for å gjøre det tre ganger per dag, jeg først gjøre det så tidlig som mulig fra når jeg først la merke til, til slutt før sengetid, og deretter beregne tiden mellom andre bruk.

Hvis du er virkelig bekymret om noe kommer, kan du gjenta denne metoden om tre ganger per dag uten mye av et problem, så lenge plassen du ut bruk av flere timer for ikke å skade huden din.

Dette er omtrent like enkelt, billig og effektivt du kan komme med et hjem middel for akne. I motsetning til andre hjem rettsmidler for akne, denne involverer ikke å lage et rot, skal ut for å kjøpe rart oljer og ingredienser, og du sannsynligvis allerede har nå i kjøleskapet. Samlet, har du ingen unnskyldninger for ikke å prøve det, selv om minst én gang. Jeg vil fortelle du imidlertid at jeg aldri har funnet en enkelt person på noen blogg eller et forum som fant at dette hjalp dem.