Akne behandling

Prøv disse kosttilskudd for akne å kontrollere breakouts

Akne Problem

Akne er et stort problem som millioner av mennesker lider. Mange mennesker er heldige nok til å ha den klare over tid, men andre ikke er så heldig. Til slutt det ganske mye kommer ned til medisiner eller livsstilsendringer faktisk fjerne kviser, den gode nyheten er at noen enkle kosttilskudd kan gjøre en ganske betydelig effekt på huden din.

Kosttilskudd for akne er ikke et nytt konsept, men mange av dem har nylig blitt mye mer vanlig. De viktigste og mest nyttige akne kosttilskudd er Vitamin D, Vitamin E og sink, alle har sine egne fordeler som å rydde opp eller fjerne kviser.

Vitamin D er den første akne supplement mange slå til for å bekjempe kviser. Vitamin D har en rekke fordeler som vil bidra til å redusere din kviser og ser mange store resultater etter bare en uke eller to, som gjør det et svært attraktivt alternativ for mange breakout lider. Vitamin D er kjent for å øke huden celle utvikling, stimulere ulike aspekter av huden og eliminere ulike bakterier i huden som kan føre til kvise utvikling.

En annen flott supplement som kan hjelpe huden din er Vitamin E av mange grunner. Vitamin E er kjent for å hjelpe huden utvinning fra ulike arr og kutt, samt kviser, betyr dette at hvis du har en brekke, har nok Vitamin E i systemet vil hjelpe rydde opp litt raskere. Vitamin E er også en stor hjelp for huden motstå bakterier og pore buildup, som betyr at det bør redusere sjansene til å utvikle akne mye.

En tredje og siste supplement som er absolutt gunstig for kampen kviser er sink. Den primære funksjonen av sink i kroppen styrke immunforsvaret og som alene vil hjelpe kroppen bekjempe bakterier som kan føre til store breakouts. Den andre store fordelen med å bruke sink er at den stimulerer kroppen til å vokse nye hudceller raskere og mer regelmessig slik at eventuelle hudproblemer som kviser er mye mindre tilbøyelige til å utvikle eller bli et stort problem. Sink er uten tvil en av de beste kosttilskudd for akne så du bør absolutt gi den en prøve.

Selvfølgelig er det viktig å merke seg at disse vitaminene er tilgjengelig via vitamintilskudd, men du kan også få nok av dem ved å spise riktig mat. Sink, for eksempel finnes hovedsakelig i sjømat og selv biff, samt spinat, nøtter og bønner. Vitamin D finnes hovedsakelig i fisk, egg, meieriprodukter og andre befestet korn produkter og Vitamin E er også funnet i befestet brød produkter, nøtter og frø, samt noen vegetabilske oljer. Hvis tar akne kosttilskudd er ikke noe du vil prøve og spise riktig mat vil være det neste beste alternativet, det tar litt mer arbeid enn bare å ta piller i morgen, men til slutt det er like effektiv på å bekjempe til hudproblemer.

Akne er et reelt problem for mange mennesker som lider med denne skjerpende og irriterende sykdommen. Alvorlig akne kan føre til depresjon, negative selvbilde og sosial angst. Du må angripe den fra innsiden ut for å bekjempe akne. Det er mange kosttilskudd for akne som er påvist mirakler i bekjempe akne breakouts fra det som forårsaker. Du bør alltid gjøre din forskning først for å ta en avgjørelse.