Akne behandling

Effektiv akne behandlingsalternativer du aldri visste

I motsetning til populær oppfatning er akne noe problemer bare tenåringer. Det kan være en trussel for voksne også. Et utbrudd kan la deg flau og den resulterende lav selvfølelse kan lede deg til lider søvnløse netter. Ikke rart, du trenger en akne behandlingsalternativ som fungerer. Det er noen behandlingsalternativer som drøftes her at du vil hjelpe deg gi lindring.

Naturen har gitt oss noen fantastiske naturlige medisiner, som vi pleier ofte å overse. En av dem er honning. Nå honning har vært der siden antikken, og folk har brukt det for behandling av hudsykdommer uminnelige. Det er flere historiske referanser til å peke til bruk i antikken. Honning kan hjelpe bli kvitt skadelige bakterier på huden som tette porene fører til akne utbrudd. Du kan bare bruke honning og la den for en time eller så før vask med varmt vann. Denne hjelper regelmessig deg bli kvitt selv sta akne.

En annen er enkel, men ofte neglisjert drikkevann. Du bør gjøre det et poeng å drikke minst 8-10 glass vann hver dag. Det er bare gjennom vann at giftstoffer som forårsaker akne i første omgang kan fjernes fra kroppen. Det er derfor viktig at du holder kroppen godt hydrert. Bare i tilfelle du ikke liker smaken av vann, kan du også prøve ut frukt og grønnsaksjuice. Dette vil gi du glødende hud i løpet av noen dager.

Sammen med drikke mye vann, bør du også ta vare på en annen viktig aspekt som din diett. Faktisk er kosthold en viktig del av din akne behandlingsprosess. Du må inkludere masse frisk frukt og grønnsaker som en del av kostholdet. Inkluder hele korn som en del av måltidet planer. Hva du spiser er viktig, like viktig er det ikke å spise. Du bør for eksempel unngå eller i det minste redusere inntak av alkohol, stekt mat og koffein.

En annen naturlig måte å kvitte seg med akne er gjennom havremel. Bland det med litt vann og anvende den på ansiktet ditt. Vaske det av etter ca 15 minutter. Du vil bli overrasket over forskjellen denne akne behandlingsalternativet gjør huden din. Du kan også prøve ut svovel-baserte såper for alvorlig utbrudd. Det er et velkjent faktum at svarte hoder fjernes enkelt av svovel og det er det samme med akne også.