Akne behandling

Kjemisk peeling som behandler akne arr.

Folk prøve alle slags forskjellige behandlinger å prøve å håndtere deres akne arr, men de ofte ender opp frustrert og skuffet siden de ikke fungerer så vel som de håpet. En dyp acid peeling for akne arr, men er trolig den mer effektivt middelet for de ekle arr og blemishes. I dag, tilbyr steder som hud bekymre kontorer, Spa og salonger dyp kjemisk peeling rettsmidler, som er en manifestasjon av hvordan kjente disse løsningene blir som en måte å eliminere akne.

Dyp kjemisk peeling

Strategi eller behandling, hvor levende, feilfri og glatt hud er avslørt ved å bli kvitt det ytterste laget av døde hudceller som en gang ble påvirket av akne er kalt en dyp kjemisk peeling behandling. En hydroxy syre kan brukes for peeling huden gjennom denne milde tilnærming for å eliminere akne flekker. Mens det er en mild behandling, både mild til alvorlig arr og overdrevet rød-farget og brune flekker, kan det være peel mer effektivt helbredet gjennom dyp kjemisk behandlinger. En fornyelse av huden din hudfarge og også reduseres av feil, vil utseendet av rynker og facial linjer bløtgjøres når utnytte slike skreller.

Så hvor nøyaktig en akne kjemisk peeling fungerer?

Tross tittelen, er ikke bokstavelig huden skrelles gjennom en dyp kjemisk peeling behandling. Gamle huden rusk er bare tillatt å effektivt flasse av gjennom peeling av huden din. Den akne arr og spottiness, spesielt, er betydelig redusert fordi håret follicles samt porene i huden din er frigjort fra blir blokkert av overflødig olje og akkumulering av død hud.

Alpha og Beta skreller

Alpha-Hydroxy kjemikalier og Beta Hydroxy kjemikalier begge fungerer som effektivt dyp kjemisk peel rettsmidler for akne arr og blemishes. Overskudd opphopning av oljen inne i porene i huden din er helt renset av Beta Hydroxy syrer. Men bHar ofte ende opp med å være irriterende for personer som har spesielt sensitiv hud, derfor leger generelt bruke AHA syrer gitt som de finnes i en rekke kilder.

Den Jessners Peel

Den Jessners peel er en svært effektiv dyp kjemisk peeling bøte for personer som ønsker å redusere svært alvorlig akne blemishes. Elementer som melkesyre, Salisylsyre, etanol og resorcinol finnes i denne dype syren Skrell serum. Brudd mellom dermis' intra mobilnettet lag og keratinocytter er tillatt med disse skreller. Sjansen for over peeling kan forebygges med denne bestemte peeling, mens mer rettferdig og ungdommelig hud er fornyet fra undersiden av det.

Bruke melkesyre

Personer som ønsker å gjøre bruk av en mild acid peeling for akne kan prøve mild typer AHA kalt melkesyre. Surmelk, spesielt består hovedsakelig av melkesyre. Bortsett fra å være en årsak til arr og blemishes, kan akne også gjøre det ytterste lag av huden eksentrisk, som kan også være forbedret med bruk av melkesyre behandling. Melkesyre fungerer veldig bra for å gjenopplive huden.

Bruke et hjem behandling

Sitronsyre er en annen type av AHA. Sitronsaft og oransje kan også brukes som en naturlig behandling for akne arr og blemishes. Personer som ønsker å bruke dypt acid peeling for akne finner mange alternativer og det store flertallet av dem er virkelig effektive.