Akne behandling

Akne ikke mer: et helhetlig system for å spare huden du

Du kan ha sett de strålende kritikkene for informasjonsformål produktet, og nesten la deg bli overbevist av mange attester fra tidligere akne lider, men kan fremdeles engstelig: Hva er akne No More? Hva gjør det annerledes fra mylderet av andre bøker skrevet om emnet?

Akne ikke mer er mer enn en bok: det er et system som tilnærminger hele problemet fra et helhetlig perspektiv. Den tyngste vekten legges på ernæring for å helbrede huden din av akne. Ikke rart: forfatteren, som led av tunge akne selv, er en sertifisert ernæringsfysiolog og holistisk helse evangelist.

Ingen akne No More gjennomgang ville være komplett uten å nevne ordet som ligger ved foten av hele systemet: avgiftning. Mens det høres definitivt "nye agey", avgiftning er den eneste måten å ha sunn hud. Og ha sunn hud er den eneste måten for en hud å være fri fra akne.

I motsetning til tradisjonelle metoder for behandling av akne, som vanligvis inkluderer slathering ulike produkter på huden din, dette er en unik, "fra innsiden ut" tilnærming. Det lærer deg hvordan å avgifte kroppen din og leve sunt: tross alt, huden er den største orgelet i kroppen - det fortjener å bli matet med riktig næringsstoffer og frigjort fra giftstoffer som indirekte (og noen ganger direkte) forårsake akne. Du kan selv prøve gjør det selv-tilnærmingen hudpleie: du kan gjøre kremer og andre hudpleieprodukter selv, fra naturlige ingredienser.

Ja, akne No More har et potensial til å frigjøre deg fra akne permanent. Jeg sier "muligheter" fordi det ikke er lett å leve sunt i en giftig verden. Og her ligger problemet med dette produktet: ikke alle vil være stand eller villige til, å følge rådet utlevert fra dette utvilsomt ellers utmerkede bok. Folk er opplært til å lete etter den magiske pillen som vil løse sine akne problemer uten innsats fra deres. Dessverre vil noen akne lider forkynne at det er for vanskelig å følge en sunn diett plan fastsatt i denne boken, eller de vil bare merke det som en ny tidsalder lo. Disse menneskene vil fortsette å leve med hormonelle ubalanser og giftige overbelastning og -svært sannsynlig - hyppige akne breakouts. De vil fortsette å kjøpe akne produkter og medisiner som sannsynligvis bare kommer til å gjøre ting verre.

Men hvis du fortsatt leser denne anmeldelsen akne No More, er du sannsynligvis ikke en av dem. Hvis du vil endre mer enn bare ansiktet ditt utseende, kan akne ikke mer være det rette produktet for deg!