Akne behandling

Slutte å være en akne offer - årsaker og behandlinger

Fregner, kviser og akne - har vi opplever alt. I vår puberteten eller selv våre voksne år synes de å bli dukker ut venstre og høyre forårsaker ytterligere angst og stress for ikke å nevne senking av selvtillit. Likevel, hvorfor er det at noen mennesker er spart fra å ha disse mens andre ikke? Det skyldes genene, eller de søker noe som vi ikke er klar over, er det bare ren flaks? Studier har vist at ulike faktorer forårsaker flekker skal vises.

HVA ANLEDNINGER AKNE?

Hormonelle endringer-så snart vi treffer puberteten, våre hormoner begynner å gå floke også. Endringer begynner å skje selv om ikke alle opplever disse endringene på samme måte. For noen, kan det hende tidligere eller senere enn vanlig periode. Jenter vil oppleve brystutvikling, menstruasjon og endringer i andre deler av kroppen. Gutter vil oppleve stemme endring, vekst spurts og begynne å ha våte drømmer. For voksne, kan hormonell ubalanse faktor. medisiner tatt kan også resultere i brekke av flekker eller akne.

Mat/diett - selv om det ikke er kjent hva andre spesielle matvarer føre akne eller flekker skal vises, studier har vist at sukker og mat som har høy glykemisk indeks gjør forårsake kviser. Dette skyldes for mye sukker kan øke ditt insulin-nivå, øke sebum produksjon og dermed tilstopping porene.

Stress - stress har alltid vært en del av våre liv, selv om vi prøver hardt ikke å la det komme i veien og i stedet tenke på glade tanker hver dag. Utfordringer kan tvinge oss til å tro noe annet. Studier har vist at når man føler engstelig og spent, utgivelser kroppen hormoner spesielt kortisol som igjen øker hudens oljeproduksjon forårsaker kviser og flekker.

Livsstilsvalg - som vi blir oppslukt med våre sosiale og karrierer, vi ofrer vår helse. Mangel på søvn, uriktig hygiene og stillesittende livsstil kan føre til dårlig helse. Dessuten, på grunn av disse dårlige valg hud som er den første som lider begynner å bli tørr og bryte bakterier å avle og tette porene.

KUR OG BEHANDLINGER

Én måte å helbrede og fjerne vedvarende hudproblemer er å bruke over counter aktuelle kremer og salve. En annen ville være fjerning av akne gjennom kirurgi. Bruk av hudpleieprodukter som har en lav dose av benzoyl peroxide. Du må huske at disse produktene arbeid avhengig av hud reaksjonen og som noen kan være effektiv mens andre ikke vil. Med det sagt, er det fremdeles best å snakke med hudlege eller se en helsepersonell som kan diskutere fordeler og ulemper av produktet spesielt hvis du har overfølsom huden eller ekstrem allergisk reaksjon. På denne måten kan du se bra uten å ofre hudens helse samtidig.