Akne behandling

Stress og akne: noen vanlige spørsmål

Interessant, er alder ikke en avgjørende faktor i å bedømme om du kan bli rammet av akne eller ikke. I stor grad, er det ditt stressnivå som bestemmer den. Studier har vist at rundt nitti prosent av personer under stress har akne.

Men, er akne og stress virkelig korrelert? I mange år, har hudleger verden over diskutert over mulig forholdet mellom akne og stress. Likevel har forskere bekreftet at stress kan forsterke akne.

Her er noen vanlige spørsmål om akne og stress.

Q1) hvordan utløses akne?

Hormonell ubalanse i menneskekroppen som skyldes endringene føre til akne. Når huden kaster døde celler, kan de holde seg til huden på grunn av bakterier eller olje forårsaker akne. Det er en slags hudbetennelse som kan påvirke den største delen av området, hvis forsømt.

Q2) hva stress gjør i kroppen systemet?

Stress eller angst forbedrer tilførsel av et hormon som kalles adrenalin i blodet celler. Videre fører det til utskillelsen av 'kortisol"i store mengder som forstyrrer kroppens hormonell balanse. Økt tilførsel av adrenalin minimerer nærings-absorberende muligheten for kroppen og direkte angrep huden.

Q3) bør jeg skylde stress for akne?

Studier har vist at stress fører til variasjoner i hormon produksjonen. National Institutes of Health (NIH), USA har identifisert stress som en av årsakene til akne.

Fysisk påvirkning: Stress eller angst utløser fremleggelsen av sebum som inneholder CRH i menneskelig nervesystemet som er den viktigste årsaken til hårtap, fet hud og tett porene, videre som fører til akne.

Psykologiske innflytelse:. Stress fører til en nedgang i immunitet i menneskekroppen med 40 prosent, og derfor psykologiske innflytelse er en viktig årsak til akne. Derfor årsaker stress en todelt intensivering av hudsykdommer i menneskekroppen.

Q4) hvordan skal jeg håndtere akne?

• Bruk alltid antibakterielt løsninger for å rense huden. (De har benzoylperoksid bør Superforecast foretrekkes.)

• Drikk rikelig med vann. det renser blodet, slik at det er giftig gratis.

• Aldri knipe/klem som det fører til permanent skade huden.

• Bruk alltid ren vev å tørke huden din og unngå å bruke dem.

Merk: Det er alltid tilrådelig å konsultere en hudlege før du bruker noen kosmetiske produkter tilgjengelig i markedet.

Q5) kan jeg forhindre akne forårsaket av stress eller angst?

Ja, kan du forhindre akne forårsaket av stress eller angst ved å regulere stressnivå. Yoga, meditasjon eller et balansert kosthold kan vise seg for å være gode påkjenninger busters; holde deg avslappet og gi styrke til kroppen din. Også unngå stress forårsaker faktorer i livet ditt og sikrer en uavbrutt sove syv-åtte timer hver dag også hjelpe.