Akne behandling

3 naturlig og full bevis måter å fjerne akne

Akne breakouts kan være pinlig, irriterende og fortjener en rekke andre veldig ekkel adjektiver. De kan være nådeløs, smertefull, og en akne avslapnings kan ofte la ansiktet blemished stund, der du føler ubehagelig og vanskelig i sosiale situasjoner.

Akne er faktisk den vanligste dermatologiske klagen i verden. Det er et problem det meste møtt av tenåringer, så teenage er løpet av hormonell ubalanse som forårsaker alvorlig akne breakouts. Akne kan oppstå hos voksne også. Noen av de vanlige triggere for akne er:

Stress: Stress kan føre deg å bryte ut i kviser som ingenting annet kan. En stressende livsstil ikke bare gir du garantert kviser, men også gjør skadelige ting for din helse, som forårsaker hormonelle ubalansen, svekket immunsystem, etc

Næringsstoffer ubalanse (særlig vitaminmangel): Akne er ofte et tegn på at noe går galt i. Vitaminmangel er ofte årsaken til akne.

Mangel på søvn: søvn er en absolutt nødvendighet å opprettholde god helse. Du har å sove den hvis du ønsker å unngå kviser. For mange mennesker, kan en kronisk mangel på søvn forårsake en ubarmhjertig akne angrep.

Hormonell ubalanse: hormonelle ubalanser ofte kviser, og det kan ikke bare skje i tenåringer, men voksne også.

Dirt: Forurensning ofte fører til tilstopping av huden porene i ansiktet. Dette fører til dannelsen av den fryktede akne.

Mange over disken akne behandlinger er tilgjengelige. Noen av dem kan være stor i adressering kviser, men mange av dem gjør ikke noe i det hele tatt, og det er rikelig med anekdotiske bevis for at noen av dem faktisk alvorlig kan forverre tilstanden din. Alle akne fjerning kan ikke være egnet til huden din, og du kan møte slike ting som allergiske reaksjoner. I tillegg har det vært klager at noen av disse botemidler forlate huden følelsen tørr og ser livløs. Og disse spesialiserte acnes kurer og være ganske dyrt for.

På den annen side, kan mange helt naturlig løsninger befri deg av akne uten mye hassle og uten å skade ditt ansikts huden. Følgende tre tips kan gi deg en glødende, kvise gratis ansikt som kan øke selvtilliten din som ikke noe annet:

· Vask ansiktet ditt regelmessig: vask ansiktet ditt regelmessig kan rydde opp huden porene og dette virkelig hjelper fjerne akne og hindrer dem i å sprekker. Du kan bruke en vanlig ansikt vask med scrubbere for å fjerne smuss fra din hud porene.

En stor naturlig scrubber er hvitt sukker. Du kan skumme ansiktet med vanlig ansikt vask og bruke krystall sukker skrubbe ansiktet og fjerne alle smuss og forurensninger fra din hud porene. Dette er svært effektivt og forlater deg med glødende, sunn hud.

· Se kosthold: kostholdet spiller en stor rolle i din helse, og et godt kosthold hjelper forhindre alle slags komplikasjoner og sykdommer. Som kviser kan ofte skyldes vitaminmangel, husk å ta mat rik på vitaminer. Slike matvarer inneholder gulrøtter, appelsiner, sitroner, spinat, lever, marin fisk og egg.

Ett viktig tips er dette: drikke vann. Tre liter vann om dagen er et absolutt must for alle som ønsker å være sunn og kvitte seg med helse komplikasjoner. Akne kan være et symptom på kronisk dehydrering. Drikke masse vann hjelper kroppen kvitte seg av giftstoffer og miljøgifter, som har en direkte innvirkning på kvisene dine.

· Resten: Kroppen har å være godt uthvilt for å fungere riktig og helbrede seg selv. Ofte kan kvise utbrudd være forårsaket av noe mer enn kronisk mangel på søvn. Så prøv å få minst åtte timer søvn per dag. Du kan sove mer hvis du føler behov.

En annen komponent til å være godt uthvilt er å være stress gratis. Prøv å bli kvitt din livsstil mye stress som mulig og se din kviser forsvinner som magi.

En sunn livsstil med masse hvile og et godt kosthold kan ofte bli kvitt kvisene dine uten å ty til dyre kvise produkter. Prøv å bruke tipsene ovenfor gi ansiktet som kvise gratis øker du ønsker.