Akne behandling

5 mat for akne arr fjerning hjemme

Over skranke medisiner for behandling av akne er arr lett tilgjengelig på apoteket. På den annen side, kan ikke alle være foreskrevet med denne typen medisin. Den gode nyheten er at det er visse matvarer du kan spise for akne arr fjerning hjemme og her er noen av dem.

1. Sitroner

Når livet gir deg sitroner, kan du bruke dem til å behandle din akne. Naturlige ingredienser som finnes i sitron fungerer også bra for akne arr. Bare en dab sitronsaft anvendt over problemet er nok til å se resultater. Du må være forsiktig med mye bruk men siden sitronsaft gjør huden følsom for lys. Bruke noen solkrem for å være på den sikre siden.

2. Tomater

Som andre frukter er tomater fulle av viktige vitaminer og mineraler som trengs av kroppen. Nærmere bestemt, inneholder den vitamin A og antioksidanter som hjelper å reparere skadet hud. Å dra nytte av dette, bare skjære opp en tomat og plassere disse over problemet. Gjør dette regelmessig, og du får behandling for akne arr fjerning hjemme.

3. Isen kuber

I tillegg til å tilby en forfriskende drink, bidra isbiter også til å redusere akne. Hva den gjør er å redusere porestørrelse som gjør arret vises lettere og mindre merkbare. Gni is mot det berørte området lindrer huden også. Det fungerer raskt og det fungerer bra.

4. Naturlige ansiktsmaske

Visse matvarer er stor for å gjøre en ansiktsmaske for akne arr fjerning hjemme. Dette er vanligvis igjen på overnatting og skrellet av i morgen. Gjør en av disse er lett og alt du trenger er din kjøkken og noen ingredienser. En spiseskje hver rømme, yoghurt og havregryn og noen dråper sitronsaft bør gjøre triks.

5. Natron

Du kanskje ikke vet dette, men natron faktisk brukes av noen fagfolk for å spandere akne arr. Det er bra å vite siden denne er lett tilgjengelig fra din lokale matbutikk. Du kan prøve denne behandlingen selv ved å blande en teskje av natron med vann. Gni denne blandingen over din akne for om et minutt og skyll.

Det er mange andre matvarer som brukes for akne arr fjerning hjemme. Som andre behandlinger, er konsistens nøkkelen til bedre resultater. Disse tiltakene skje over noen uker og det er opp til deg å gjøre det arbeidet.