Akne behandling

Bruke bilder av akne arr for avtalen

Mange mennesker får akne på et tidspunkt av livet som gjør dem en vanlig foreteelse. Dette fører folk til å tenke at de kan håndtere denne tilstanden seg spesielt med flere hjem kits solgt i markedet. Likevel er den beste måten å gå å søke medisinsk hjelp og bruke bilder av akne arr hjelpe legen.

Det er ganske enkelt å sette opp en avtale med til hudlege. Du må bare angi et bestemt tidspunkt for tilgjengelighet og viser opp som planlagt. Det er ganske mye grei og en enkel prosess å gå gjennom. For å gjøre det meste ut av ditt besøk skjønt, trenger du å gjøre litt forberedelse.

Ideelt sett bør du ta bilder av akne arr og vise dem til hudlege ditt. Snarere enn å være tilfeldige bilder, bør disse bildene tas på ulike stadier av utviklingen av arret. Dette gir legen en bedre idé om hva som har skjedd på huden din. Det kan tjene som en visuell krønike av din hudtilstand.

Fra dette kan hudlege spore arret og kunne gjøre en bedre og mer nøyaktig diagnose. Som et resultat, er du på en mye bedre sjanse være foreskrevet riktig behandling alternativet. Holde inne sinn som disse behandlingene varierer faktisk avhengig av tilstanden. Dette kan du null i på den mest effektive en som sparer du tid og penger.

Bortsett fra kompilering bilder av akne arr skjønt, skal en liste over viktige spørsmål tegnes også. Denne listen bør inkludere spørsmål som behandlingstilbud tilgjengelig for deg hvilken som ville fungere best og hva slags ting å forvente samtidig som gjennomgår behandling. Hovedsak, noe som regnes som viktige bør være jotted ned.

På en lignende måte, bør du også være forberedt å svare legen din spørsmål. Noen av de mer vanlige er da akne først begynte å vises og hvor lenge det har vært der. Siste medisiner og eventuelle mistenkte utløsere er også undersøkt. Gi legen så mye informasjon som kan hjelpe ham gjøre en bedre diagnose.

Som med alt, går litt av prep arbeidet langt i å håndtere akne arr. Bilder av akne arr er allerede et stort skritt opp. Kommer opp med spørsmål for din lege bare hjelper du lære mer om hva du skal gjøre.