Akne behandling

Hjemmelaget akne behandling - en løsning som er enkel å finne

Når folk har et problem med huden eller deres helse, vil de rush av en profesjonell og få hjelp i stedet for å søke etter en hjemmelaget akne behandling. Legene er gode, men i noen tilfeller er det mer fornuftig å prøve noen hjemmelaget rettsmidler. Leger har noen kur for forkjølelse, og det er derfor det er så mange hjem rettsmidler for forkjølelse. Akne er en annen ting som du kanskje vil prøve og kurere på egenhånd.

Akne er definert som en vanlig sykdom som er tydelig med kviser. Akne kan finnes på ansiktet, ryggen og også på brystet. Akne skyldes porene i huden blir tilstoppet av olje, død hud og forskjellige bakterier. De fleste som har akne har forsøkt flere løsninger, men de kan ikke gi opp. Det er fortsatt en hjemmelaget akne behandling som kan være den perfekte løsningen for akne. Nummer én ting å prøve for akne er å holde huden veldig rent. Fordi årsaken til akne har å gjøre med tette porene i huden, er det fornuftig å vaske ansiktet med en god rensing ansiktet vask hver eneste dag. Å holde ansiktet rent er den viktigste akne, men her er en liste over noen andre hjemmelaget rettsmidler som kan også virke for deg.

Den første tingen å prøve er en sukker scrub. Det kan virke dumt at sukker kan hjelpe akne, men det gjør. Sukker granulater arbeide for å eksfoliere huden. Korn arbeide å fjerne alle døde hudceller og rense heller. Det er alltid lurt å skyll med kaldt vann, fordi det hjelper porene lukke opp igjen.

Den andre tingen å prøve, som er flott hjemmelaget akne behandling er revet poteter. Potet har vært brukt i år til å trekke ut infeksjon og det fungerer bra å absorbere alle skitt og oljer på huden din. Revet potet også bidrar til å fjerne mørke ringer rundt øynene, poser og selv hjelper redusere rynker og blemishes.

En annen stor behandling for akne er kanel og honning. Proporsjonene for denne behandlingen er 1 kanel 3 deler honning. Kanel antimikrobielle egenskaper og honning legger en vakre glød til huden. Denne behandlingen bør være igjen på huden over natten og så skylles av med varmt vann om morgenen.

Fjerde behandling for akne innebærer flere urter. De fleste urter kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk. Må sandeltre pulver, gurkemeie pulver og neem blader. Disse tre urtene bør kombineres for å lage en lime, som består av knuste blader og en ts av hver pulver. Disse tre urtene bør blandes i en lime med melk eller rosevann. Deretter bruker tannkremen på huden og la det tørke. Når det er tørt, skyll du bare den av. Gurkemeie er et antibakterielt og bidrar med betennelse. Neem bladene er en god snerpende og sandeltre fukter huden.

Femte løsningen akne er veldig enkelt. Hvis du er enklere og du vil ha noe som inkluderer ikke mye prep arbeid, så du bør prøve appelsinskall. Alt du trenger å gjøre er male appelsinskall med litt vann og bruke det på ansiktet. La det sitte i 20-30 minutter og skyll den av. Vitamin C og sitronsyre er orange er stor for akne og de vil også la ansiktet uthvilt.

Disse fem akne løsninger er flott for folk som vil prøve hjemmelaget rettsmidler. Hver hjemmelaget akne behandling er bevist for å arbeide med noen mennesker. Det er ikke en god idé å prøve dem alle samtidig, men du kan prøve dem i intervaller. Hvis du er tvilsomt, prøv en av de enklere løsningene først. Pass på at uansett behandling du prøver, at du holde huden ren. Den grunnleggende løsningen på Akne er å vaske, tone og fukte huden din daglig. Hvis du har akne og du ønsker en naturlig akne behandling, så noen av løsningene ovenfor kan gjøre underverker for huden din.