Akne behandling

Kurere akne raskt! slik cure akne raskt med enkel avgiftning metode

De fleste folk innser ikke at deres akne problem er forårsaket av giftige buildup inni kroppen. Ja, du tenker kanskje at akne er bare en kosmetisk problem som de fleste tenåringer har, men det er ikke så enkelt som. Du vet, akne er et mye større problem enn. Det er forårsaket av alvorlige ubalansen i kroppen.

Giftstoffer spille en stor rolle i din akne-formasjonen. Flere giftstoffer som du har i kroppen, mer akne som vises i huden din. Det er derfor det er viktig for deg å eliminere din akne innenfra. Det første du trenger å gjøre er å fjerne giftstoffer fra kroppen. På denne måten vil du kunne kurere din akne raskt og effektivt. Avrusning er den beste måten å eliminere giftstoffer fra kroppen.

Følg denne enkle avgiftning metode for å kurere din akne raskt.

Rekvisita som trengs:

Massevis av epler

Avocado juice

Vann

Grønne grønnsaker

Instruksjoner:

Hver dag trenger du masse epler, 3-4 briller avocado juice, åtte glass vann og masse grønne grønnsaker. Pass på å forberede de tingene i kjøleskapet.

Bestemmes å gjøre denne avgiftning metoden for 3 dager. Angi intensjonen tenke på før du starter hele prosessen. Det er bedre ikke å stoppe midt i prosessen senere.

Du bør være klar til å avstå fra å spise regelmessige måltider i minst 3 dager. Dette er viktig å hindre eventuell mer giftig akkumulering i kroppen.

Hver dag i morgen, spise minst 5 epler, 1 glass avocado juice og drikke friskt vann etter behov. Dette vil tjene som frokost.

Hver dag på middag, spiser salat av grønne grønnsaker, 1 glass avocado juice, noen epler, og drikke friskt vann som du føler er nødvendig. Dette vil tjene som lunsj.

Hver dag om natten, spise 5 epler 1 glass avocado juice, noen grønne grønnsaker og drikke litt vann om nødvendig. Dette vil fungere som din middag.

Gjøre denne kosttilskudd rutine for 3 dager. Ikke avvik fra denne rutinen med mindre du føler fysisk usunn i prosessen.

Når du følger instruksjonene ovenfor, vil du kunne rense giftstoffer i kroppen din og helbrede huden raskt. Vennligst merk at under prosessen, må du skille ut din tarm oftere siden du gir mye mer fiber kroppen enn du vanligvis gjør. Dette vil utløse fordøyelsessystemet å arbeide mer effektivt i å eliminere giftstoffer fra kroppen din.