Akne behandling

7 prinsipper for daglig meditasjon å kurere din akne

"Daglig meditasjon kan hjelpe deg å lindre stress, som i sin tur hjelpe deg å forhindre akne forverring."

Vet du at stress er den største årsaken til akne utholdenhet? Hvis du er deprimert med tilstanden din akne, så du vil sannsynligvis holde akne vedvarer i ansiktet. Dette er spesielt sant i tilfelle av alvorlig akne tilstand, om cystisk eller rosacea, som kan være vanskelig å helbrede med mindre du kan fjerne stress fra ditt sinn. Derfor er daglig meditasjon hjelpe deg å kurere din akne mer effektivt. Det bidrar til å lindre stress og forebygge akne forverring.

Daglig meditasjon hjelpe deg å slappe av kropp og sinn. Her er 7 prinsipper for daglig meditasjon å kurere din akne:

1. Du bør gjøre puste øvelse i minst 15 minutter per dag

Alle meditasjon øvelser vil innebære pusteøvelser til en viss grad. Så, du har å gjøre puste øvelse du kan få det beste resultatet fra din meditasjon. Bruke minst 15 minutter per dag (i morgen eller kvelden) gjør puste øvelse i et stille og rolig sted med god luftsirkulasjon. Denne øvelsen vil hjelpe deg å roe ditt sinn og styre dine tanker.

2. Du bør holde deg avslappet hele dagen

Det er viktig for deg å holde deg avslappet hele dagen, ikke bare under meditasjon økten. Formålet med daglig meditasjon er å holde deg rolig og fri fra stress hele dagen. Selvfølgelig kan det umulig for deg, men vet at det finnes mennesker der ute som kan holde sitt sinn avslappet, selv under stressende situasjon. Det betyr at du kan gjøre det også.

3. Du bør huske positive tanker på din

Den største årsaken til stress er negative tenkning mønster. Når du ser verden med øynene til pessimisten, vil du oppleve konstant stress i tankene dine. Prøv å bytte tenkning mønster til positiv. Holde positive tanker i tankene dine. Prøv å se ting med øynene til optimisten.

4. Du bør fokusere på glede og lykke i livet ditt

Når du fokuserer på undergang og tungsinn i livet ditt, vil du ikke kunne fjerne stress fra ditt sinn, uansett hvor hardt du prøver. hvorfor? Det er fordi du fokuserer på manifestasjonen av stress selv. Du bør fokusere på bedre ting. Finne glede og lykke i livet ditt.

5. Du skal ikke beklage og klage med din tilstand

Jamret og klager over din akne vil ikke gjøre huden din bedre. I stedet vil du gjøre det verre fordi din egen klager vil legge mer til depresjonen som oppstår. Så slutte å klage og klager om din tilstand.

6. Du bør tror og håper på best for deg selv

Tro og håpe på best for deg selv mens de nødvendige skritt for å kurere din akne. Når du bruker en behandling for akne, får du det beste resultatet som behandling hvis du mener at den vil feile å kurere din akne. Derfor må du tror og håper på best.

7. Du bør gi din kropp og sinn riktig hvile

Overworking kroppen vil bare sette flere stammer i kroppen. Det samme gjelder med sinnet. Tenker for mye vil gjøre hodet spinne og vil det føre til stress. Så gi riktig resten til ditt sinn og kropp.

Når du fokuserer på 7 prinsippene om daglig meditasjon ovenfor, vil du kunne fjerne stress fra ditt sinn. Deretter vil du se mindre og mindre kviser i ansiktet.