Akne behandling

Hvordan bli kvitt blackheads

Hudormer kan også beskrives som små, dårlig, svart møtt blokkerer agenter som tette porene til blottet huden av den naturlige glød og glatthet. Sammen med å være en skjønnhet problem, er svarte hoder en hud problem også; ikke bare feilfritt utseende men helsen til huden din står på spill. Hvis du ikke lære å bli kvitt blackheads de kan utvikle seg til større hudormer som ville forlate et synlig hull i huden når fjernet, eller de kan bli infisert og forårsake akne som er smertefullt og krever en mer tidkrevende behandling.

Før vi ser på hvordan å kaste og behandle hudormer, er det viktig å se på problemet i seg selv, forstår det og vite dens årsaker.

Teknisk, en blackhead er en Åpne comedo. En comedo er en hud hårsekken (pore) full av overflødig keratin (en slags hud bygge protein) og sebum (fet olje-lignende substans utskilles av talgkjertlene). Oksidasjon gjør blokkeringen svart øverst og derav navnet 'hudormer'.

Spørsmålet er hvorfor huden produserer overflødig talg og keratin. Overflødig keratin kommer fra un fjernet døde hudceller og overflødig sebum (olje) produksjon kan skyldes hormonelle forandringer som kroppen gjennomgår i løpet av pubertet, graviditet, mens du tar visse legemidler eller mens du går gjennom visse helseproblemer som Poly cystisk ovarialsyndrom. En annen faktor som kan være årsaken blackheads eller akne er genetikk. Dette problemet er arvelig, og lære hvordan eliminere hudormer kan være et middel for familien.

Siden det er blokkering, for å bli kvitt blackheads er første skritt å rense huden og skyll av all materie som kan tette porene. Bruke godt ansikt som passer din hudtype vil hjelpe forbedre din hud hygiene og minimere slike problemer. En god hud rensing rutine vil ta overflødig olje og døde huden av og dermed hindre buildup og tilstopping.

Før Googling "Hvordan bli kvitt blackheads', Google din lifestyle og vaner. Forbedre din livsstil og endre vaner kan også spille en viktig rolle i å forbedre din generelle helse, huden og hjelpe forebygge og helbrede hudormer.

Ved hjelp av substandard sminke produkter eller produkter som ikke passer din hudtype kan ta en toll på helsen til huden og stimulerer hudormer. Ikke fjerne sminke kan også føre til tett porene og skape problemer som akne. Så, elsker og skjem bort huden din med de rette produktene for å rense det regelmessig.

Konsumere store mengder koffeinholdige og alkoholholdige drikker kan opprette en hormonell ubalanse og også påvirke kvaliteten på huden din. Dette kan gi opphav til hudormer. Holde en sjekk på hva du putter i kroppen din, og det vil hjelpe sjekk hudormer.

Ikke behandler hudormer når de først komme kan forsterke problemet og hudormer kan slå virkelig stor og blir mer synlige. Alltid være på utkikk og behandle dem så snart du ser dem.

Hvis du sover mindre enn hva kroppen krever, kan det være en ubalanse i hormonene dine som kan gi opphav til sebum produksjon og forårsake hudproblemer som hudormer.

Vurdere disse enkle endringer i ditt liv og du skal se skinnet ditt hudormer gratis huden.