Akne behandling

Hvordan bli kvitt blackheads på nesen

Blackheads er en av de vanligste hudproblemer. De kan dukke opp når som helst og nesten hvor som helst på kroppen. Men huden på ansiktet, halsen, brystet, og er mer utsatt for får hudormer som den har mange talgkjertlene. En liten økning i produksjonen av talg tresko hårsekkene i disse områdene og hudormer vises.

Av alle steder er sannsynligvis hudormer på nesen eller hvor som helst i ansiktet de mest irriterende. Ikke fordi de forårsaker mer smerte eller de er mer alvorlig, men fordi de er mer synlig og har en følelse av forlegenhet festet med dem. Ansiktshuden på og rundt nesen synes å være den mest produktive området når det gjelder hudormer. Igjen, nasal regionen har den høyeste konsentrasjonen av talgkjertlene så huden porene i dette området kan lett komme tett og utvikle hudormer. Problemet forsterker hvis du har fet hud. Det er mange mennesker som ikke får hudormer på noen annen del av kroppen, og bare slite med lære å bli kvitt blackheads på nesen.

La oss se på noen enkle måter å bli kvitt blackheads på nesen.

Bruke en god ansikts finpuss for å skrape av død hud fra nesen. Våt ansiktet med varmt vann og gni eller skrubbe i en sirkulær bevegelse ved hjelp av fingrene på og rundt nesen. Gjør dette regelmessig vil hjelpe i å holde porene klart og holde hudormer bort. Dette vil også trekke noen av hudormer ut.

Varm nese porene med ansikts badstuer eller ved å ta steam fra en gryte med kokende vann i 8 til 10 minutter. Når huden av nesen er varme og myke, exfoliate med en skrubbe svamp eller en ren bomull håndkle er hvordan bli kvitt blackheads på nesen. Du kan også bruke en blackhead fjerne pinsett; plukke de sta ut. De vil plukke ut lett som hot dampen mykgjør huden og løsner porene.

Hvis du har dårlig tid og ønsker en rask fiks, gå for kommersielt tilgjengelig nese strimler som lett bli kvitt blackheads på nesen og gi deg den rene og klare utseendet. Men husk at disse nese strimler er bare en rask løsning og de ikke hindre problemet. Også kan ikke de trekke ut dypere eller svært små hudormer som sitter fast dypt inne huden.

Hvis huden er fet, rense den ofte med en mild ansikt vask slik at overflødig olje ikke tette porene.

Holde en klokke. Hvis det er noen utgjør produkter eller ansikts rensemidler som forårsaker irritasjon på huden din, kan de forårsake hudinfeksjoner eller problemer som hudormer. Unngå eller slutte å bruke disse produktene. Husk at noen ganger forhindrer er det best helbrede.

Hvis din blackheads er veldig sta og ikke svarer til noen av disse behandlingene er det bedre å konsultere en hudlege eller en hud pleie profesjonelle. Aldri prøve å presse eller trykk ut din hudormer som dette kan forverre problemet. Infeksjon kan spre seg og bli mer alvorlig. Også ville klemme hudormer ut forlate kratere på ansiktet og gjøre det ser enda verre.