Akne behandling

Bli kvitt blackheads: hjem rettsmidler

Hjem rettsmidler... de alltid synes å fungere bedre enn at dyre butikken kjøpte ting. Men hva kan du bruke hjemmefra som kan hjelpe deg å ha klare hud?

La oss finne...

Bli kvitt blackheads er absolutt nødvendig for å gjøre huden ser perfekt. Ikke bare det, men det er også viktig å holde hudormer bli større og mer alvorlig, og holder infeksjonen bort. En ubehandlet og infiserte blackhead ofte utvikler seg til en smertefull og stygg kvise som snart resulterer i et utbrudd av en akne problem.

Det million dollar spørsmålet her er - hva er de magiske triksene som kan gjøre underverker på huden og hjelpe bli kvitt blackheads? Eller er det egentlig noen magiske triks? Vel, triks for å si det rett det er ingen magi, spesielt når det er om å forebygge hudormer. Men en vanlig, sunn, nærende og effektiv hud rensing rutine kan faktisk arbeide underverk og ikke bare fjerne men holde hudormer bort. Og du trenger ikke å bruke en formue på å kjøpe disse dyre hudpleieprodukter eller behandling kits som lover verden og levere... vel la oss la det til de som bruker dem.. Det er noen fantastiske hjemme rettsmidler, men billig, fungerer veldig effektivt i å bli kvitt blackheads og konsekvent bruk hindre dem også!

La oss ta en titt på noen av de hjemme rettsmidlene som har blitt brukt av mange for effektiv kur av denne vanlig hudsykdom.

Natron er kjent for å være en rensing agent. Bland en teskje av natron med varmt vann for å lage en noe væske lime. Gni den på huden din som en skrubb bruker fingrene i sirkelbevegelse. La den på tørke. Skyll med varmt vann. Regelmessig bruk vil rense porene og fjerne hudormer.

Lag en pasta ved å blande sukker og fersk sitronsaft. Bruk den som en skrubb på det berørte området og vaske den av med kaldt vann. Grov tekstur sukker bidrar til å fjerne død hud og sitronsaft fungerer som en rensing agent ved å fjerne overflødig olje.

Lag en pasta av Muskat pulver og buttermilk. Gni den på det berørte området som en skrubb. Muskat pulveret fjerner overflødig olje og fungere som en eksfolierende agent, og buttermilk vil hjelpe løsne død hud og fjerne den.

Leire maske er den gode gamle måten å forynge huden og det hjelper i bli kvitt blackheads. Ta en ansikts leire som du liker, det trenger ikke være dyrt. Bland det med vanlig vann eller frukt eddik og gjelder på det berørte området. La det tørke. Deretter våt den med en fuktig svamp eller klut og skyll med kaldt vann. Regelmessig bruk vil definitivt hjelpe fjerne hudormer ved å kontrollere overflødig olje og tømme porene.

Bland en teskje av gurkemeie pulver med litt melk. Du kan også legge noen chick ert mel eller sandeltre pulver til dette. Lage en lime og bruke det hele det berørte området. Gurkemeie er en stor antiseptisk og den også renser og forbedrer huden. Kikert blomst fungerer som en eksfolierende agent og melk hjelper løsne død hud. Sandeltre pulver legger den ekstra touch og formidler duften gir en avkjølende effekt.

Mens alle disse hjem rettsmidler fungerer fint i bli kvitt blackheads, er det viktig å velge en som passer din hud. Etter nullstilling inn på din favoritt en eller en kombinasjon, bruke det regelmessig til å helbrede og forebygge hudormer.