Akne behandling

Topp 7 behandlinger for å bli kvitt blackheads

Ingenting gjenspeiler din skjønnhet bedre enn glødende, feilfri, og klare hud. En liten feil ikke bare stjeler unna at perfeksjon fra utseende, men det kan også gjenspeile en mulig lettsindig holdning til huden og mangel på sunn og effektiv hud rensing rutine.

Hvis du ikke har klart å bli kvitt blackheads aften etter benytter mange hudpleieprodukter, sjansene er at behandling / produktene du bruker er ikke så god som de lover å være eller er ikke spesielt effektive på din hudtype. Hudormer foreslå ikke alltid et problem med hygiene. I noen tilfeller hudormer foreslå en mer alvorlig hud problem eller noen andre helsemessige forhold og krever medisinsk hjelp. Hvis venstre ubehandlet, hudormer kan bli infisert og utvikle seg til større blackheads eller akne.

Det er noen behandlinger som er bevist for å arbeide effektivt på hudormer og er tilgjengelig over disk. Her er en liste over noen av stoffene som har vært brukt i år for å fjerne hudormer.

Salisylsyre behandlinger: bruke sårsalve eller lotion med denne komponenten kan hjelpe fjerne tette porene og suge opp overflødig olje.

Benzoyl Peroxide: Bruker en behandling som inneholder komponenten som ingrediens fungerer som en antiseptisk. Det hjelper fjerne porene og også skrelle av død hud. Sammen med fjerne hudormer hjelper det også å holde infeksjonen bort.

Retinoids: Dette ikke bare fjerne løsner død hud, men påvirker også talgkjertlene og redusere oljeproduksjonen hud, dermed angripe rotårsak av hudormer.

Når du bruker behandlinger med noen av disse komponentene for å bli kvitt blackheads, kontroller at det passer din hudtype og forverre ikke problemet. Det er alltid bedre prøve det på et lite berørt område før du starter fullverdig bruk.

Hvis over disk behandlinger ikke hjelper, eller hvis du er typen som ville heller gå av resepten, se hudpleie spesialist som kan hjelpe deg ved prescribing mer kraftig og bestemt behandlinger som bestemt problemet og hudtyper. Din hudlege (hud legen) kan også foreslå andre måter behandlinger som:

Microdermabrasion: Det er en slags peeling behandling hvor huden er fornyet ved scrub og fjerne det ytterste laget med små krystaller.

Manuell fjerning: hudlege fjerner sta hudormer bruke spesielle verktøy for å plukke ut hudormer manuelt.

Kjemisk peeling: Dette er også en slags eksfolierende agent med høy konsentrasjon av huden forbedrer kjemikalier. Komponenten for høy kjemisk disse skreller er det helt nødvendig at bare en spesialist bruker dem på pasientens hud.

Laser eller lysterapi: denne behandlingen er vanligvis anbefalt til pasienter som har sta hudormer som ikke svarer til noen andre behandlinger. Denne behandlingen er dyrt og krever mange sittings. Også det fungerer ikke for alle hudtyper og selv der det virker omfanget av effekt kan ikke garanteres. Denne behandlingen hjelper i bli kvitt blackheads ved spennende porphyrins i bakterier å bryte ned bakterier veggen og dermed hjelpe gradvis området vanskelige å bli ledig og rense for hudormer.

Din hudpleie spesialist er den beste personen til å foreslå den rette behandlingen for deg. Se bare en anerkjente og sertifisert practitioner som har erfaring med å foreta slike prosedyrer. Riktig behandling vil hjelpe deg bli kvitt blackheads raskere og med bedre effekter, for ikke å nevne minimale bivirkninger.