Akne behandling

Hvordan bli kvitt blackheads rask

Så hva er den raskeste måten å fjerne hudormer?

Like nedenfor skal du finne de tre raskeste måtene å bli lyte gratis svært raskt!

La oss komme i gang...

Blackheads er en svært vanlig hud problem. De oppstår vanligvis i puberteten når kroppen går gjennom hormonelle endringer; under forhold som graviditet eller mens du tar visse legemidler (de med androgener) når er det et hormon ubalanse i legemet. eller når lider av hormonelle problemer som påvirker huden. Uansett årsak, hudormer ikke gjør en pen syn og alle de som får dem (og de fleste av oss gjør!) er alltid lære å bli kvitt blackheads rask.

Selv om det tar en riktig og regelmessig hudpleie-regimet til å forebygge og kurere hudormer helt (vel nesten), finnes det måter som fungerer som hastverksløsninger og gi umiddelbar lindring. Disse tiltakene kommer spesielt for hånden når du vil at feilfritt utseende umiddelbart.

Følgende er noen av de raskeste måtene å kvitte seg med hvordan bli kvitt blackheads

1. Steam:

Steam ansiktet eller berørt område å varme den opp og åpne porene. Du kan bruke en ansikts badstue, hvis du har en, eller bare bruke en gryte med kokende vann. Du kan sette et håndkle på hodet slik at ansiktet og dampbåten er inne håndkledet. Steam ansiktet ca 8 til 10 minutter. Når huden er varm og myk nok, fjerne hudormer ved rubbing ansiktet med en ren bomull håndkle eller en komfyr eller pinsett hvis hudormer er sta. Du vil få en ren og klar hud som er smidig og myk i gang. Vær forsiktig når du bruker steam, det kan brenne deg hvis du ikke er forsiktig nok. Også det kan forårsake irritasjon i øynene så vurdere dekker dem mens du tar steam. Ikke bruk dette altfor ofte dette kan utvide porene

2. Svart leder fjerne striper:

Dette er en god metode å bli kvitt blackheads rask. Det finnes en rekke merkevarer i markedet. Hver har forskjellige grader av styrke til å arbeide med lett, tøffe og sta hudormer. Det kan ta litt prøving og feiling velge som serverer deg best. Dette er klart til bruk strimler som har noen blackhead fjerne kjemisk løsning på dem med en selvklebende komponent. Du må bruke / stikke dem til det berørte området og deretter løsner dem fjerne hudormer. Men bruke dem bare sparsomt som de er bare en rask løsning. Forlate porene forstørret hvis brukt ofte eller som en vanlig kur.

3. Tannbørste:

Dette høres sprøtt, men mange mennesker sverger ved denne metoden. Før du leser på husk dette er bare en rask løsning og en "siste resort" Hvordan bli kvitt blackheads rask. Ta en ren, frisk tannbørste; Dypp den i sitronsaft og gni den forsiktig på det berørte området i en sirkelbevegelse. Holde dipping din tann penselen i en hydrogen peroxide løsning eller alle annet hud vennlig antiseptisk løsning å holde den ren. Bruke sitronsaft på børsten hver gang etter rengjøringen før gnir det på det berørte området. Dette fungerer veldig bra i de fleste tilfeller, men det kan skade huden hvis brukes oftere. Hold hendene myke og ikke Tving hudormer ut.

Holde seg til en sunn hud rensing rutine å forebygge og bli kvitt blackheads. Disse raske reparasjoner skal bare brukes som en siste utvei. Det er ikke noe alternativ å elske og omsorg for huden din. Gir huden din det den fortjener, og det vil gnisten med en glød av helse.