Akne behandling

Forebygging av akne arr.

Akne arr er vanligvis forårsaket av en skade huden som følge av akne. Dette kommer under innlegget effekten av akne. Akne arr er forskjellig fra en person til person men forstand, de kan deles inn i to store overskrifter. Hvor ekstra hudvevet er tilstede og andre er der det er et tap av normal hud vev.

Skremmer med ekstra hudvevet avsatt er kjent som hevet arr eller keloid arr. De er dannet av ekstra kollagen som har blitt lagt ned under huden. Noen ganger kan disse arrene være større enn den opprinnelige akne eller flekker og ofte i årevis. Personer med mørkere hud er mer utsatt for denne type arrdannelse.

Når huden vev er tapt, er arrdannelse generelt referert til en nedsunket arret. Disse arrene er mer vanlig enn hevet arr. Dette er karakterisert som "gropene" på huden. Det er videre klassifisering avhengig av hvordan arrene ser og så videre.

Forebygging er alltid bedre enn kur. Aldri presse din akne på noen måte som gjør det; den vil fungere som bukker frø for nye akne. Materialene i akne spredt på andre nettsteder i kroppen og gi opphav til nye kviser.

Hvis du lider av kløe på Akne, ta noen bomull og gjøre det forsiktig. Hvis akne har noe oser ut av det, ta en antiseptisk lotion eller pulver med gasbind stykke.

En annen ting er å holdes i bakhodet er ikke plukke eller rote flekker med noen jævla instrumenter. La det være din egen negler, fingre og pinsett. Bakterier på disse mot akne og vil produsere infeksjon av akne.

Prøv å gå for urte skjønnhet supplement enn kjemiske seg. Bruk en god olje fri fuktighetskrem som en del av din hud-omsorg diett. Vask ansiktet med urte ansikt vask som inneholder urter har desinfiserende egenskaper. Prøv å holde kosten fra junk mat, krydret mat, hermetisk eller pakket mat osv. Disse matvarene tendens til å produsere kviser på ansiktet.

Noen helsefag tror at kronisk forstoppelse vil føre til akne og så arr og derfor ikke være forstoppet. Du kan gå for noen naturlig eller urte avføringsmidler én eller to ganger i uka tone opp tarmen. Benzoyl peroxide, aktuelle antibiotika som clarithromycin, clindamycin er også sies å være nyttig i å forebygge akne i tidligere stadier.

Prøv å unngå direkte sollys faller på huden din. Vask hodet riktig slik at flass (selv om du har) ikke bør blandes med svetting og få sitter på ansiktet blokkerer naturlig åpningen og endelig produserer akne. Dekk huden din når du går ut og ikke utsette deg selv til forurensning og støv. Ta bad riktig ved å sette desinfeksjonsmiddel i Bad vann og bruk urte såpe for såpe som inneholder kjemikalier. Ha riktig lys kosthold og prøve å balansere hormoner gjennom kosthold og ufarlig piller.