Akne behandling

Kan hva jeg spiser forårsake akne? hva jeg spiser ikke kan årsaken til akne?

Lurer du på om du bør bekymre nyter de posene med chips du har lyst, som Cheetos, Doritos, med en vri av din favoritt godteri før du går ut med venner? Så igjen, har du ikke de store tingene du begjærer fordi vennene dine kan forstå en stor kvise danner ansiktet mens du har en flott tid.

det er greit! Du trenger ikke å flau om en kvise dukker opp midt i en samtale. Chips og godteri vil ikke gjøre en kul bare dukker opp i en natt. Så, gjerne øke din sukker høyt og nyt natt uten bekymringer av akne.

Selv om, hva du spiser kan ha en effekt på kroppen som kan føre til akne. Den følelsen av å endre kostholdet alle fordi din akne bare ikke problemet. Spare at stress. Det er mange måter å bli kvitt akne uten å forlate matvarer du elsker mest. Nå er det ikke bra.

Det er OK å nyte junk food fra tid til annen, men på den annen side, spise sunt vil gi deg et skritt foran din akne. Spise sunt hjelper kroppen bekjempe akne, ved å la kroppen bli kvitt Akne naturlig. Du kan lure på, "Hva spiser sunt, egentlig? Hva foods "spise sunt" bestå av?» Vel, er jeg her å fortelle deg, bare du kan svare på det spørsmålet. Fokus på hvordan huden din reagerer når du spiser visse matvarer. Dette er en effektiv måte som hjalp meg med min akne.

Nå, hvordan føles det å ta et skritt nærmere å befri deg av din akne uten å kaste ut fullstendig kosthold?

Tre ting som kunne forlate ansiktet med akne enn hva du spiser:

Stress: Har du mangel det noe eller noen skal være rundt de? Vel, kan dette medføre akne. Det kan hjelpe å ta et skritt tilbake, tilbringe litt tid til deg selv å diktere hva det er stressende du. Uansett hvor liten eller stor problemet skyldes, sinn akne er en liten bump, derfor små problemer kan bli store problemer. Akne er et stort problem.

Hormoner: Hormonene får kroppen naturlig i endring i så mange måter, akne kan falle i prosessen til tider. Det er tider hormoner er en fase som resulterer i kroppen å ta ansvaret. Enten det er for bedre eller verre. Alt vi kan gjøre med det er å la den spille gjennom prosessen. Hva er i kostholdet kan være årsaken til endringen i hormoner. Melk sies å være s big deal med hormoner i kroppen vår.

Berøre: Vi bruker våre hender hele tiden. Mange ganger i løpet av dagen bruker vi våre hender for å berøre ansiktet vårt. Neste gang du fanger deg selv berøre ansiktet, minn deg selv, svært hender kan forårsake akne. Våre hender har smuss og olje som vil bare gni av på ansiktet ditt. Dette vil bare tilstopper porene. Tette porene mener du vil bruke mer tid etter den "beste akne kur," igjen.

Det blir unødvendig å understreke om maten du spiser og ikke nyte de matvarerne du liker bare fordi du bekymret av aldri befri deg av akne. Slik at kroppen føles og reaksjonene kroppen har mot maten du spiser vil være en stor ting å ta hensyn til. Dessuten, med fokus på stress alene ikke slå akne.