Akne behandling

Salisylsyre for akne arr behandling

Akne arr i de fleste tilfeller vises som røde merkene. De pleier å vare i noen uker, eller til og med måneder etter kvise har forsvunnet. Den gode tingen er at det er over-the-counter produkter som hjelper i akne arr behandling.

E xfoliating er en naturlig måte som kan brukes til lysere og også tone kvisearr. Når ferdig på huden det kaster av det øverste laget av hudceller og avdekker huden laget som er rett under. Det nye laget har potensial til å være den velsignede og frisk.

Akne arr behandling, kan du bruke en skrubb som inneholder fine korn eller alternativt forsiktig gni området med en hud pensel som er tørr. Dette er to enkle måter du kan bruke for å fjerne overflate-nivå hudceller. Gjør peeling gjentatte ganger er nødvendig hvis du vil bli kvitt akne arr helt. Det anbefales at du exfoliate ikke mindre enn en gang i uken til arret toner.

Det er flere peeling som har vist seg for å være pålitelige akne arr behandlingsalternativer. Filtrert peeling hjelp til å redusere rødhet i arr og redusere fremkomsten av arr. De inneholder en liten prosentandel av salicyclic syre eller glykolsyre løsning. Løsningen hindrer noen kviser i fremtiden og fades arr.

Salicyclic syre er en god arr og akne behandling. Det fungerer ved å svekke båndene mellom hudceller. Den oppmuntrer peeling garanterer minimal risiko for irritasjon. En skallet som har glykolsyre hjelper stimulerer kollagenproduksjonen i lagene på hud som er under. Huden lagene vil til slutt komme om peeling gjøres regelmessig. Det vil ikke ha noen arr. Skallet bør brukes to eller tre ganger ukentlig hvis du ønsker å få gode resultater.

Akne spot behandlinger er gjort slik at de kan avtale med kviser når de først vises. De også hjelpe bli kvitt etter akne arr. Geléer har en 2% salicyclic acid løsning.

For å gjøre en kvise visne og også hindre arrdannelse finnes det noen trinn du må følge:

Bruk en bomullspinne for dab litt gel på kvise før gå til sengs.

Unngå å bruke hendene. Bakterier fra hendene kan overføres til kvise som vil irritere det mer.

Kontroller at du vasker ansiktet i morgen. Dette er en god måte å hindre arrdannelse. Hvis av noen sjanse arrdannelse oppstår, kan du fortsette å bruke gel hver kveld på området rammet. Over tid vil gel visne arret.