Akne behandling

Noen akne hjem behandlinger som kan løse dine hudproblemer

Det er ganske mange akne hjem behandlinger som du kan følge for å løse din akne problemer. De fleste av oss ty til å kjøpe produkter som er vist å arbeide som magi på kviser og gjøre dem forsvinne for alltid. Sannheten er at de fleste av disse produktene fungerer bare midlertidig, og når du slutte å bruke dem, din akne returnerer igjen. Slike produkter inneholder antibiotika og syrer som salicylic acid, benzoyl peroxide og svovel som virker ved å redusere bakterier og uttørking kviser.

Hva hjem akne behandlinger vil fungere For deg?

Noen av de viktige tingene du må gjøre for å holde huden klar av kviser er en god rensing diett, et sunt kosthold og rikelig med vanninntak. Du kan sjekke med en hudlege om bruk av visse medicated kremer for akne hvis det er veldig alvorlig. Men bortsett fra at bare noen enkle ting kan gjøre en stor forskjell på huden din.

Du må kontrollere at huden holdes rene ved å følge en vanlig rensing rutine. Du bør vaske ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel minst to ganger om dagen. Du kan bruke en ansikt-skrubb to ganger i uken. Ikke skrubb huden for mye som det kan gjøre ting verre. Selv håret må holdes rent så sjampo daglig og hold den unna ansiktet. Drikk mye vann, minst 8 glass om dagen, å skylle ut giftstoffer. Kontroller at du spiser nok frukt og grønnsaker hver dag. Et sunt kosthold gjør underverker for huden din.

En annen flott måte å holde kviser i sjakk er utøvelse av enhver form. Du kan prøve jogger, hoppe eller med dans. Når du svetter, porene får ikke tettes og la alle oljer ut. Du kan se forskjellen etter bare en uke av daglig morsjon.

Dette er endringer du kan gjøre din livsstil slik sunn og klare hud. Men er det noen virkelige hjem akne behandlinger som vi kan følge for å kvitte seg med våre kviser og hudormer? En svært effektiv behandling damper ansiktet. Du kan gjøre dette tre til fire ganger i uka. Dampende ansiktet unblocks porene og lar oljen lett så det ikke samle under huden din.

En annen viktig ting å huske er å unngå fet mat som dette kan forverre tilstanden din. Så neste gang du er følelsen som snacks, har noen fett gratis yoghurt med frukt i stedet for å flytte en pose med fet potet skiver.

Bruk honning på berørte områder fungerer underverk. Honning dreper bakterier på huden og forhindrer mer fra å angripe. Bruk av andre naturlige ingredienser som hvitløkfedd, rosevann og appelsinskall lim kan også hjelpe fjerner akne.

I tillegg til disse enkle hjem akne behandlinger, kan du ta visse kosttilskudd som er bra for huden din. Vitamin A er bra for huden som reduserer mengden av talg produsert av olje kjertler. Sink er en annen effektiv supplement som bidrar til å redusere betennelse og helbreder skavanken. Selvfølgelig, må du sjekke med legen din før du tar noe tilskudd.

Kontroller at kremer og kosmetikk er alle vannbasert. Noe annet vil gjøre huden din veldig fet. Hold hendene på ansiktet ditt. Hvis du trykker på ansiktet ditt, overføre du flere bakterier på den. Som du ser, det er mange hjem akne behandlinger kan du følge å forebygge og kurere akne.