Akne behandling

5 enkle ting som raskt kan forverre akne

Vi vet at de fleste som har akne også har sensitiv hud. Problemet med sensitiv hud er at huden er så følsom for ytre påvirkninger, slik at hvis du behandler det feil, du kan forverre akne eller gjøre akne å spre over ansiktet. Selv enkle ting kan forårsake akne å bli større. Her er 5 enkle ting som raskt kan forverre akne:

1. Ta din akne med fingrene

"Au! Denne akne er så smertefullt!" Du berører den. Og du berører den igjen flere minutter senere. Oh nei, du skraper den, knipe, prøver å tvinge whitehead å komme ut. Min venn, hvis du gjør det ofte, det vil bare skade huden din. Selv om du er sikker på at det ikke skader huden din, vil du bare utløse mer akne vises i huden din, på steder du forventer aldri før. Så, ikke berører din akne, bortsett fra å bruke noen naturlig akne spot behandlinger innimellom. Likevel bør du gjøre det etter at du har vasket ansiktet rent med ferskvann.

2. Spise egg, kjøtt og nøtter

Jeg vet at disse matvarer er så deilig. Hvem liker ikke egg, kjøtt og nøtter? Jeg tror alle liker dem. Men hvis huden din er sensitiv, og du kan enkelt la akne avslapnings, bør du være forsiktig med disse matvarer. Egg, kjøtt og nøtter kan lett forverre akne fordi de vil fremme toksisk opphopning i kroppen, noe som vil utløse akne vises raskt.

3. Endre klær mindre enn to ganger om dagen

Tror du at du alltid har rene klær? Ikke så raskt, kamerat. Hvis du ikke endrer det minst to ganger om dagen, blir klær hjem for svette og skitt fra kroppen, spesielt hvis du gjør mange aktiviteter på dagtid. Som et resultat, får de svetten usunn miljø for kroppen din. Og husk at en skitten, svett og fet kropp kan bli et flott sted for akne å blomstre. Så, endre klær regelmessig om morgenen og på kvelden for å holde kroppen ren. Ikke glem å ta et bad, min venn.

4. Sove sent

Drikke og røyke mens fester til i morgen er en svært vanlig livsstil i dag. Men vet du at sover sent kan forårsake mer akne i kroppen? Selv om du ikke drikker og røyking sammen med dine venner, effekten er fortsatt den samme. Sover sent er usunt for kroppen din. Husk at kroppen din trenger søvn for å gjenopprette sin hud helse. Hvis du ikke gir kroppen anledning til å helbrede akne, vil så du bare forverre akne slutt.

5. Tenker negativt om alt

Vet du at så mange gode mennesker oppfordrer deg å ha en holdning positiv tenkning i livet ditt? Det er sant, min venn. Positiv tenkning kan fremme velvære. Og selvfølgelig, det kan også fremme hudens helse. Når du tenker negativt om alt, pleier du å bygge mer stress og depresjon, som er selvfølgelig usunn for huden din. Stress og depresjon er så farlig for din mentale kroppen helse, og de har fått så mange å begå selvmord. Enda viktigere, er det vitenskapelig bevist at stress kan forverre akne. Så, bør du prøve å tenke positivt om alt. Tross alt, hva har du å tape ved å gjøre det?

De er tingene som kan forverre akne raskt. Har du gjort noen av disse tingene? Så, prøve å unngå å gjøre disse tingene, OK? Det er for huden din helse.