Akne behandling

Hva er rollen til egg i akne behandling?

Rå egg definitivt lukter forferdelig, men deres avhjelpende effekt på huden kan være kjempeflott. Brukes i kombinasjon med andre ingredienser, kan bestanddelene av egg - eggehvite og eggeplomme - brukes til å forberede huden programmer som kan bidra til å opprettholde naturlige klare hud. Rå egg har blitt effektivt brukt formulere hjem rettsmidler for akne, en hudsykdom som nesten alle må kjempe med på et tidspunkt i livet. Les videre for å lære mer!

Egg er en viktig kilde til B-kompleks vitaminer som hjelpe i røde blodlegemer utvikling og muliggjør riktig energi distribusjon i hele kroppen. De inneholder selen, som kan hindre herding av arteriene og enkelte typer kreft. Egg hvit eller albumen inneholder 90 prosent vann og 10 prosent næringsstoffer - proteiner, vitaminer, mineraler og glukose. Egenskapen akne-kampen kan tilskrives tilstedeværelse et enzym kalt lysozyme, som bakteriell cellevegger å bekjempe infeksjoner. Akne-forårsaker bakterier, som har vanskelig cellevegger karbohydrater kjeder og peptid tråder, gi etter for handlingen av lysosome.

For en enkel oppskrift, slå den hvite delen av to til tre eggene i en bolle og bruke den som en ansiktsmaske. La i ca en fjerdedel av en time og skyll. Masken fjerner overflødig olje fra ansiktet og fremskynde helbredelse av akne. For en mer effektiv formel, bland saften av halv sitron med en eggehvite og søke ansiktet, unngå øyne og munn.

Eggehvite, sitron og honning kan brukes i ulike kombinasjoner som passer din hudtype. For eksempel antas en blanding av en eggehvite, en teskje honning og en teskje av trollhassel å være effektive for fet hudbehandling. Eggeplomme har astringent egenskaper, betyr det krymper huden din porene og reduserer sannsynligheten for tilstopping. Det har også vitamin A, som bidrar til å redusere akne merker og betennelse. Pisk egg eggeplomme og spre den på ansiktet med en pensel, sier makeup børste og skyll etter ca tjue minutter.

Men kan rollen som egg i kostholdet ha motstridende effekter på huden. For å sette ting i perspektiv, ikke-organisk egg, kan dvs egg fra hormon og antibiotika-injisert fjærfe forstyrre hormonell balanse i kroppen. Og hormonelle svingninger - årsaken til akne - utløse talgkjertlene i huden, som fører til overdreven utskillelsen av talg, som i sin tur feller døde celler, avfall og bakterier, og dermed resulterer i betennelse og akne. Slike egg kan også forstyrre på bakteriell balanse i tarmen, som resulterer i ugunstig virkninger på huden. Hvis du tviler på at egg inntak er forverre akne, prøve å fjerne egg fra kostholdet rutine for et par måneder og overvåke forskjellen. Du kan også skjære tilbake på eggprodukter som kake og pasta. En ivrig observasjon ville hjelpe du avgjøre hvorvidt å eliminere egg fra kostholdet.