Akne behandling

Er problematisk akne du? Prøv disse nyttige tips!

Akne kan bety huden ikke sunt. Les denne artikkelen for tips om hvordan forebygge og behandle akne, for å opprettholde levende hud.

Tea tree olje på ansiktet, skuldre eller andre område hvor du er mest utsatt for å utvikle akne kan hjelpe deg å ha klare, sunn hud. Tea tree olje kan redusere olje opphoping ansvarlig for akne uten å tørke huden.

Det er viktig at du ikke plukke dine kviser. Spratt kvisene vil spre bakterier enda mer, øke skavanken. Hvis du velger flere ganger på samme sted, kan du også bryte åpne huden og etterlate et arr når den helbreder.

Stopp vekt ut over alt. Mens stress ikke direkte forårsake akne, kan det gjøre det vanskelig for immunforsvaret å behandle en eksisterende sak.

Koffeinholdige drikker som brus, kaffe og te er forferdelig for huden din, og er ofte viktige bidragsytere til akne problemer. Kutte ned på din koffein kan redusere noen av dine kviser.

Få litt sol kan midlertidig bidra til å rydde opp en akne avslapnings. Utsette huden til harde varmen fra solen vil føre til at huden tørker opp. Når solen behandlingen starter kan din blemishes forverre en stund som olje beveger seg mot overflaten av huden. Innen en uke eller to, men vil huden justere til nye vilkårene og bryte ut mindre.

Unngå å blande noen akne kremer. Folk ønsker ofte å kvitte seg med akne så snart de kan, slik at de blande sammen en rekke ulike lotions og kremer og tror at de vil fungere bedre som en enhet. Ikke gjør det, fordi det kan ende opp med å gjøre mer skade enn godt.

Hvis populære akne behandlinger ikke har jobbet for deg, og vurdere en mer naturlig tilnærming. En stor mengde produkter som selges i dag inneholder kjemikalier som faktisk skadelig for huden din og vil bare bli verre din akne problemer. Denne overproduksjon av olje kan forårsake mer akne blokkerer porene. Produkter som er naturlig tendens til har også antibakterielle midler, som hjelper helbrede huden.

Hvis du har tilgang til et basseng, prøve å dra nytte av det og svømme så ofte du kan. Svømming gir en samlet, balansert trening som kan slappe av. Dette kan i sin tur redusere akne problemer. Svømming i et basseng har en annen fordel, siden noen syns at klorerte vann reduserer deres akne.

Er du klar over at hyppig bruk mobiltelefonen kan forårsake akne breakouts? Siden ansiktet og håret touch telefonen, ender telefonen opp med oljer som stikke på ansiktet ditt. Rengjør telefonen regelmessig med en spritpute til å holde den ren og olje. Når du er på telefonen ikke hold det høyre mot ansiktet.

Bruk produkter som inneholder Salisylsyre for å behandle akne. Sammen med en annen ingrediens i hud produkter, hydroksyl syre, hjelper Salisylsyre huden å kaste raskere.

Vask ansiktet ofte, spesielt hvis du tilfeldigvis være svetting fra varme eller trening. Hvis det er umulig å vaske ansiktet ditt lett utenfor huset, ta kluter med. Denne ville hjelpe fjerne skitt og bacteria fra ansiktet. Ikke bruk kluter i din daglige rengjøringsmiddel.

Du kan finne årsaken til akne og finne den beste kur ved å konsultere en hudlege. Hvis en akne problem er mindre alvorlig, men kan det reagerer godt på enkle hjem rettsmidler. Hvis du følger disse tipsene du kan forebygge og bli kvitt akne har.